To je ona cro plastična za South Europe, bez lješnjaka i kakaa...😂😂😂🙃Koja je to Nutella
Domaći grubo mljeven pekmez od šljiva Bistrica!Za palačinke koristim samo podravkin šipak
ništa od dobrog domaćegZa palačinke koristim samo podravkin šipak
To čak i imam jer ga sam napravim i mlađa kćer ga maže u palačinke. Meni je zakon za buhtleDomaći grubo mljeven pekmez od šljiva Bistrica!
Samo za mog frenda Pafovskog! Da ti ponesem ovih svapskih na ljeto?
jok, nasao proslogodisnje u zamrzivacu kad smo ga cistilijesu bar friski?
Jel' bar istekao rok?jok, nasao proslogodisnje u zamrzivacu kad smo ga cistili
A nego? Mi u njemackama samo te isteklog roka jedemoJel' bar istekao rok?
Ajd ajd, u pravu si. Evo nesto sto sam krenuo praviti prekjucer, a jelo se sinoc. Neces vjerovati, pizzaPada i posljednji gurmanski bastion 😕
Ako vas mogu "zamoliti" da kačite (pokazujete) slike jela, namirnica i slastica koja nam (većini) stimulira Pavlov refleks ili nas kulinarsko obrazuje pokazujući regionalna umijeća .Uglavnom da ono šta vidim ovdi poželim provati, da se razumimo nemam ništa protiv čevapa i nutele (tu i tamo) al brate smanjite doživljaj.
Kotrlj gurmanski🍽️ !
Preniska temperatura za pravu napoletanu, a i nejde domaca salsa s bosiljkom. Dzaba 2 dana trudaAjd ajd, u pravu si. Evo nesto sto sam krenuo praviti prekjucer, a jelo se sinoc. Neces vjerovati, pizza
Al prava napoletana, od tijesta koje je pravljeno 2 dana, home made šalšom sa svjezim bosiljkom i pravom mozzarellom.
A uz to i verzija za klince sa ribanom goudom, nekom kobasicom i kukuruzom.