Imam pitanje , da li je Jadranska lignja žilava na roštilju kad je friška?Otvorenje sezone
ne u smislu ka hobotnica.....Imam pitanje , da li je Jadranska lignja žilava na roštilju kad je friška?
Nije. Odnosno, ako je prepečeš onda je žilavija. Čim se glava može odvojiti od tijela uz upotrebu minimalne sile, skidaj sa gradela.Imam pitanje , da li je Jadranska lignja žilava na roštilju kad je friška?
btw. mogla bi cijeli život provest na ovakvoj klopi
Mogao bih i ja ... ali dva puta tjedno ..btw. mogla bi cijeli život provest na ovakvoj klopi
Imam pitanje , da li je Jadranska lignja žilava na roštilju kad je friška?
btw. mogla bi cijeli život provest na ovakvoj klopi
Nije. Odnosno, ako je prepečeš onda je žilavija. Čim se glava može odvojiti od tijela uz upotrebu minimalne sile, skidaj sa gradela.
Tako nekako (jbg i tu ovisi o tajmingu ) i peče se neočiščena, lakše mi je ispeći ribetinu neg lignje al zato s školjkama nemoš falitine u smislu ka hobotnica.....
ali ako je malo sirova žilava je, dok prepečena postane gumenasta......