FORUMSKO druženje za 20. rođendan

Otvoren sam za sve prijedloge. Meni je za mjesec dana 20 godina tako da smo vec vjv presli 21.😄
 
Ak bude za mjesec dana, mogel bi si i ja neakvu pivu platiti :mrgreen:. Ak bude renomirano društvo možda me čak i ponese atmosfera pa padne i koji rum:mrgreen:
 
Tu sam od 18.05.2002. a moj članski broj je broj 2 pa zato mislim da nije moglo početi puno ranije od tog datuma. Možda izmislit neki "forum day" obzirom da pada u vrijeme kada još nisu godišnji, a lijepo je vrijeme. Ne očekujem ništa pretenciozno niti neki moto susret. Možda samo popit koju pivu i spojit lica s avatrima :mrgreen: pa tko dođe dođe. Ne znam što je kome bliže i tko ima volje : Rastoke, Ogulin ili nešto slično da je jednako ekipi s mora i s kopna ?
 
Moguce da se radi o novom forumu jer je prvi bio 2001 a kad sam ja dosao vec je bilo dosta ekipe. Uglavnom, ja sam za ideju. Rastoke ili negdje oko Plitvica mi je isto ok a mozda i Karlobag, to je neki trokut gdje vidim da se većina redovno vozi. Datum moze u svibnju, bez velikih planova, tko dode, dode. Ne vjerujem da ce nas biti bas previse pa se u hodu organiziramo.
 
  • Like
Reactions: as17 and cadjo
Ne znam dal ću prisustvovati ali sam spreman sponzorirati tekuća pitanja (naravno protivnik sam kombinacije alkohola i motora al možda bude netko s autom :mrgreen:)