Maestral said:
Hmmm, hrabro moram priznati.
Znajuci sebe, ili bih se odrekao motora skroz, zbog cinjenice da na njemu drzim glavu u torbi, od kada ga upalim, dok ga ne ugasim, ili bih kupio nesto sto mi ipak ostavlja prostora da odem na dulju voznju jer dobro znam da cu to pozeljeti prije ili kasnije.
Ovime ces se zabetonirati u kuca-posao-ducan mode.
I svaka cast ako si takav karakter da neces pozeljeti vise.
Mene struja jako vuce ali jos nije dozrijelo pa cu pricekati.
Da, sve što si rekao u potpunosti je točno. Nije da nisam razmišljao o svemu. Prvo sam mislio u potpunosti napustiti dva kotača. Ali kada zapnem u gužvi autom, sjetim se zašto sam kupio prvi puta dva kotača. Onda se sjetim zadovoljstva koje me preti već cca 150000km na dva kotača. Da li si probao voziti ovaj električni motor ? Nisam niti ja bio "zapaljen" toliko, sve dok nisam sjeo na to i to slabiju varijantu koja ide svega 70kmh max. Nakon toga sam "planuo"

Ali da, karakter sam i mogu bez svega, tako da nije ništa hitno. Predao sam zahtjev za poticaje, GP je na njuškalu, a ja sam sve prepustio okolnostima, kako se poslažu tako će i biti. Ne zamaram se time, već lijepo i dalje uživam vozeći se, ali na žalost niti je vrijeme dobro, niti vremena nemam.