gilera stalker - fun club :)

A jesam se zajebavo s žaruljom danas ej, morao sam je slomit i odvrnit lim da je promijenim, staklo je svo bilo crno, inače zadnji put kad sam ga vozio, vraćao sam se iz grada u župu, po noći, samo s onim malim svjetlom. :mrgreen:
 
Moj je kupljen 2004 u gulivera dole, bubanj nazad,oker siva, njima je crveni sat bio, ovima prije sa diskovima je bio ovakav...

Zapravo nemam pojma koliko je proso ali ga jos imam u garazi,pali vozi...

Bio sam mulac jbg,taman polozio i odmah je na njega iso zx, malossi valjci i tako te pizdarije, da bi mi se razletio remen niz burbon,taman iznad mincete, i polomio sve zivo i nezivo u deklu,iscurilo ulje trenutacno ...  Onda sam par puta pao s njega tj. polomio mu rep jer bi me prevaglo i jbg... To se sve plastika zaljepilo da bi sa Cifom na skalinima od zgrade sprejem lakiro plastike crno-crveno kako i sad stoji, skalini su se oprali nakon 10 godina
 
Imam neku opciju zamjeniti stalkera 2003 za gileru fly 2007. dajte mi malo 'hintova' što se tiče kvalitete...
 
a dobijes istu stvar, ista makina, cak mi je stalker lipsi...

plastike su na flyju skart...

ja bi radije ostao na stalkeru...
 
Svako malo moram pričvršćivat lulu (pipu) od ulja, kakvo je vaše iskustvo s tim ?
 
zerdelja said:
Imam neku opciju zamjeniti stalkera 2003 za gileru fly 2007. dajte mi malo 'hintova' što se tiče kvalitete...

ostavio ja svog stalkera na servis i dobio fly za tih par ura,
dao full gas, a on se vuce ko stara krava, ajde to je 4t pa je to valjda tako, stao parkiro i u šoku vidim velika tablica tj to bio fly100
a tada na stalkeru smo imao skinutu blokadu

a kolega sa 150 kg ima 5 godina fly50 2T sa kitom i bez problema do sada

hondimir said:
Svako malo moram pričvršćivat lulu (pipu) od ulja, kakvo je vaše iskustvo s tim ?

ja pojam nemam ni gdje se nalazi :D znaci da nisam imao problema a i nadam se da necu

stalker said:
ja sam još davne 2010.imo 33333,3

Na ovoj drugoj je bio pokušaj snimke maksimalne brzine :) Mislim da se čak i datum vidi.

a sad si na 33347,2 ? ;)



 
2 fjaka - sad je Stalker čini mi se oko 35000 km i ne znam točno ni gdje se nalazi. Dao sam ga bratu a on ga rijetko vozi.
Je li se kome od vas dogodilo da mu ispuca unutarnja plastika od sica? Meni se to dogodilo već nakon par godina i ona plastika okrenuta prema prostoru gdje stoji kaciga se cijela izlomila.  Vanjski tapicirung je i danas zdrav. Tada sam skinuo tapicirung i spužvu pa ispod svega ubacio komad lima koji sam prethodno oblikovao prema zaobljenju puknute plastike sica i ubacio lim ispod spužve te opet vratio i zaheftao vanjski tapicirung.
Jes da iznutra izgleda ciganski ali se izvana ništa ne vidi i što je najvažnije si je ponovno čvrst i ne propada pod tobom kad sjedneš.

Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk

 
Skuter mi se ponaša kao da ima blokadu, a meho mi je reko da je bez blokade, ztnači ide do 40 km/h i onda  se muči, trokira, nekad ugasi, kad smanjim gas opet sve u redu do 40 km/h i onda ni makac, ako držim gas ide tako cijelo vrijeme, što mu je doktori ?
 
Moze biti xy razloga, ti trebas otkriti sta je na njemu mjenjano/dirano. To si kupio polovnoga?
Ili ima el. blokadu kojabje ukljucena a da ti i ne znas ako si ga uzeo polovnoga, ili je nesto kemijano sa zadnjom centralnom i rolama, jer sam imao i sam takav slucaj pred vise godina, nesto sam kemijao s dekat-auspuhom, i za probu probao s 1.5g laksim  rolicama i serijskom centralnom (inace nije bila serijska) i nije mi isao preko 40-50.