Gixxer 600,750,1000,1100 i 1300

Da me se ne bi krivo shvaćalo i interpretiralo : Nisam mišljenja da se pločice u današnje vrijeme trebaju (mogu) ,ili žele obnavljati.Spektar proizvođača kao i razina kvalitete je dostupna svima.Izbor je stvarno velik,i nema tu govora o nekakvoj uštedi od dvijesto ili tristo kuna.Htio sam samo reći da se kočiona smjesa da zamijeniti ,te da će učinak biti kompatibilan originalnim pločicama s identičnom smjesom.Straha od odljepljivanja ne treba biti.,originalna pločica desnog diska mi se napola odlijepila .Učestala i neprekidna kočenja ,pogotovo na modernim eRovima,često dovode do fadinga,kad se smjesa pregrije,dogodilo mi se osobno na originalnim Tokico pločicama,a na obnovljenim nikada.Dakle ,svatko nek' radi što hoće po svom izboru.
 
Svašta sam motoru radija, al mi se pločica nikad nije odlijepila.

Al doduše, nisam imao nikad ništa osim TRW-a i Bremba.

Kočnice pregrijati na cesti....na modernom RR-u, ne znam. Stvarno moraš imati glavu u svim torbama za tako nešto izvest.
 
164098191_1072081656535149_4244820801356949754_n.jpg
 
Gume na 95%, stavljene pred kraj sezone(Mitas-nisu top, al su nove)✓

to je taj, ja dalje ništa nebi gledao

1616997168631.png
 
  • Like
Reactions: +marek+
Ne znam jel' imaš kakvih dodirnih točaka sa Martinom,ali ja ovo ne bih izjavio niti u šali.Martin je neki drugi svemir za forumske kalibre svih asocijacija.
 
Ne znam jel' imaš kakvih dodirnih točaka sa Martinom,ali ja ovo ne bih izjavio niti u šali.Martin je neki drugi svemir za forumske kalibre svih asocijacija.
A u PM,jebote sunce,pa kako si je samo to dopustio,usporediti se sa velikim šampionom. Sad će mu tata opet plakati na faceu
 
  • Haha
Reactions: tetrijeb
Dene,ne ću komentirati izjave niti bilo kakve komentare o plakanju Martinovog oca po nekim tamo facebukovima i sličnim mrežama..,zapravo kako si rekao starog Vugre.To je degutantno i nisko.Samo sam rekao da veleforumski rejseRRi ne spadaju u Martinov rang ,niti će ikad spadati.Zvuči omalovažavajući za mnoge ,ali tako će i ostati.Kapiši signore.