Mislim da samo “super”, “euro” prefiks su dodali kasnije i kao to je bilo s 3 puta manje sumpora 🤣Sjećam se tih cijena samo ne mogu se sjetiti dali se zvao eurosuper ili ne,bili su 95 i mislim 98, dali se tko sjeća kako su se zvali?
Mislim da samo “super”, “euro” prefiks su dodali kasnije i kao to je bilo s 3 puta manje sumpora 🤣Sjećam se tih cijena samo ne mogu se sjetiti dali se zvao eurosuper ili ne,bili su 95 i mislim 98, dali se tko sjeća kako su se zvali?
Ja se ne mogu nikako sjetiti,ali kao da je taj 98 bio super a taj manje normal 🤔Mislim da samo “super”, “euro” prefiks su dodali kasnije i kao to je bilo s 3 puta manje sumpora 🤣
Ako se dobro sjecam eurosuper je bio naziv za bezolovni . Supera je bilo i prije.Sjećam se tih cijena samo ne mogu se sjetiti dali se zvao eurosuper ili ne,bili su 95 i mislim 98, dali se tko sjeća kako su se zvali?
Moguće,ja se nikako ne mogu sjetiti 😁, mislim da je bio jedan zeleni i jedan crveni(taj je mislim bio 98) i kao da se nisu isto zvali,a možda i ništa od ovoga nije točno 😁Ako se dobro sjecam eurosuper je bio naziv za bezolovni . Supera je bilo i prije.
A bio je i regular 88 za one koji se sjecajuili 91. Sad si me zbunio
Ipak se nečega sjećam 😁,ali mislim da je regular bio prije a da su onda bili normal i super. Normal 91(zeleni) i super 98 (crveni)Regular i super, koliko pamtim. Super je sa 98 otišao na 95 i postao bezolovni pa Eurosuper. Meni se čini da je bio 91 regular. Mada je to tako pisalo, kad bi u Njemačkoj u Žiku ulili Super98 znali su ventili izgorit![]()
Malo sam proguglao da se podsjetim. Kod nas, u vrijeme juge, je regular (normal) ipak bio 86-88. U zemljama EU je bio kako gdje, 91, 93…Ipak se nečega sjećam 😁,ali mislim da je regular bio prije a da su onda bili normal i super. Normal 91 i super 98
To se sjećam da je stari točio u fićeka 😁Malo sam proguglao da se podsjetim. Kod nas, u vrijeme juge, je regular (normal) ipak bio 86-88. U zemljama EU je bio kako gdje, 91, 93…
Dobri gazda nas je opet spasil, cirkus kolorado 🤣![]()
Vlada ograničila cijene goriva, ostaju iste
VLADA je danas na telefonskoj sjednici donijela Uredbu o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivata.www.index.hr
Paf, ne zajebavaj ljude.