Gran Premio d'Italia 30 05 21

Na njemackom prijenosu MotoGPa su rekli da je Rinsu komunikacija cilja utrke bila doslovno samo zavrstiti utrku. Nikakva mjesta, nikakvi bodovi niti ista slicno, samo zavrsiti utrku. Ocito je podbacio. steta ... :(
 
Dva put sam ponovio - samo će zacoprat Bagnaiu. Bagnaia ne daj se. Ti si jedini protuotrov za fabija! Već ovaj vikend nastavak.
MM, nemam riječi. Loš čovjek koji je sad postao i loš (dekoncentriran) vozač. Ocat. Tužnije od 42.godišnjeg valentina.
Rins - sve je danas nemilosrdnije u moto gp-u. Nije nemoguće da mu je već krenula silazna putanja.
QUARTA - raro - vozač je taj koji čini razliku (kaže rossi za njega). A fabio svaki krug svojom preciznošću i brzinom skine jednu četvrtinku sekunde.
Slučajnost? I dont think so.
 
  • Like
Reactions: pikacu79 and koss
Deda odlican..svakog dana u svakom pogledu sve vise napreduje..MM..njegovo je proslo najbolje bi bilo da ode u mirovinu..haj kad ovako sam sebe sjebe al kad ga ova omladina pocne jebavat nece mu bit lako.a svi znamo da je u glavi tanak ko papir..Rins jebiga..bolje vozit brzo pa past nego vozit sporo pa zavrsit trku.. il si bos il si hadzija..Quartararo..sve dobro ako klavijature izdrze..tipujem na Zarka za prvaka
 
  • Like
Reactions: Dene
Jos ce miguel i brad imat sta za reci, polako..
Oni su ns space fuel sada, a još.

Drago mi je da se bude Francuzi, Australijanac bi nebi, nadam se bi.
BB pomalo uštimava sprave mogao bi slijedeće sezone,...
Ali stvarno je dosta Španjolaca i Italijana, ima dobrih jako, ali malo je zamorno slušat jednu te istu himnu.
 
I sad tamo gdje bi trebali samo pobrati vrhnje dukci il odu u pjesak il nije dan il ih gume il bog te pita što...(n)

No nek je mali francuz dobio, sad je potvrdio i odlična kvalifikacijska vremena , nije bio prvi bez razloga, svaka čast ...
Drago mi za Mira i Oliveru da se malo primaknu vodećim, Peko sad mora čekati kikseve drugih i ne kihnut, Miler na produženom vikendu ...uglavnom fino se dinstaju...:giggle:

Vinales lagano tone u prosječnost, nemože si očigledno pomoći, trebalo bi nekom vatrenijem ponudit tu tvorničku Yamahu, teško da će Vinales osvojit titulu ikad više, neznam, nekako je previše pri vrhu al nikako na vrh …..
Vale sve bolji, a jbg 10. mjesto je o.k. .. no ovi u Petronasu sigurno ne kipte od sreće, pogotovo kad im i Franko ispadne iz utrke za vrh zahvaljujući Marquezu. Španjolac sve više sliči sebi u ogledalu gdje postoji samo "ja" i samo "ja" , usput ona subotnja zajebancija sa vinalesom je baš odraz svega izrečenog.
A. Espargaro ponovno vrlo dobar na Apriliji, ajd neka , malo svježine … nek ubode jedno postolje ove sezone... itd..

Jason R.I.P.
svi znamo da ovo nije sport za baletane i da nosi sa sobom veliki rizik, no neke stvari bi trebali naučiti iz ovakvih situacija. U ovom slučaju teško da se može nešto popraviti kad vozač strada na asfaltu no pouka timovima i ovim koji odlučuju da je čekanje posljednje minute na kvalifikacijama , hvatanje zavjetrine u u grupi u trenucima kad svi žele biti najbrži možda rješenje koje lako dovede i do ovakve tragedije.
Mali Jason je stradao, nema više "drugi put", 19 godina, malo je reći premlad...

I još nešto, ako se složimo da je moto3 nasljednjik klase 125gp onda treba spomenuti da je posljednji koji je u toj klasi poginuo na svjetskom prvenstvu bio isto švicarac, Roittimann i to baš na našem Grobniku,.... a par godina ranije isto švicarac Graf , na Preluci u tada najslabijoj klasi.
Inače u Švicarskoj su utrke zabranjene. :(
 
Meni je fascinantno kako svi podcjenjuju Zarca, a to je tako dobar vozač i drugi u poretku, prvi Ducati.
Ovo sa Rinsom mi je čudno, kao da to nije isti motor kao lani, toliko uzastopnih padova, može bez problema uzeti 4 puta top 4 mjesta a to je 50tak bodova. Nemože dovest motor do cilja. Pere Mira na treninzima i kvalama ali Mir sigurniji u utrci.
Bravo za Bindera i Oliveru, Olivera je strašan vozač.
Fabio kao Hamilton....
I šteta za Paca....
 
  • Like
Reactions: Nero
Da Fabio kao Hamilton 😁 neki ukrasni bio kao hamilton da je gp F1, pa da njega na silu guraju a ostale spuštaju. Hvala bogu, ovo je sport. Bar u nekoj mjeri.
Baš sam jučer razmišljao kako je žarko odličan, ali ne znam ni sam iz kojeg razloga, ali ne vidim ga kao prvaka. Možda zato jer će tvornički timovi forsirat tvorničke vozače. Ili nešto kod njega samoga....