Gran Premio Michelin de Aragón 2020

Neću radije pratit hambija. To bi ipak bilo neugodno.
Al ono što me brine je da, uz sav moj naivni optimizam, sve se više nekaklo čini da su se u Dorni malo zaigrali. Tko prvi - njemu Tigar gume za trku.
Ponestalo para, treba zavodovoljiti gledatelje, treba zadovoljiti financijere. Korona je kriza je. Još samo Aleix na apriliji nije pobijedio.
A da mi je netko rekao da ću jučer navijati za Markeza mlađeg. jebate di je to došlo
 
Bome se sve zakompliciralo, ali neka :D
 
Fun statistics:

Koliko je meni poznato u kraljevskoj klasi nikada nitko nije odnio naslov prvaka bez pobjede, zna li netko mozda nesto drugo? To bi bila jedinstvena prilika za Miroslava.

U manjim klasama ovako iz glave mi dolazi Alzamora cije agonijske sezone se jos i danas sjecam ...
 
vozi 2020, koliko ja znam.
dogodine lcr. A stariji markez psajho trlja noš ondinim šefovima
jebo vas pol, kaže on. vidite mog malog
 
Pa očito je malom trebao jedan bolji rezultat da si prebaci nešto u glavi.
navodno su nabavili neki bolji zadnji amortizer pa sve leglo na mjesto..ja sam branio malca odpocetka..od njega se nije ni ocekivalo bog zna sta a eto ispade dobar..kus dalje bolji je od jedina dva championa na gridu MM i VR:mrgreen:
 
Malom Alexu se 2. mjesto u Francuskoj malo uzimalo kao... kiša pa ..padovi, pa eto sreća pa si drugi, no sad je suho i mali leti, istina na stazi koju zna kao svoj džep (ko Banana na dukcu u Misanu), no priču kad ponovi još na nekoj suhoj neutralnoj stazi ( šansa je u Portugalu) bude kompletno priznat u svijetu velikih dečki. Meni je drago za malog, baš i iz razloga što mu nema brata sad za vratom pa nek se sam bori. (y) .
Rins konačno pobjeđuje, Mir uzima vodstvo bez pobjede, al meni to nema veze … kad se uzme u obzir da je na početku priče dvije utrke zviznuo i ostao bez bodova ovakvo skupljanje postolja je za pamćenje, svaka čast.
Rins, Petrux, Oliveira, Binder, Morbidelli, Dovi , Vinales, Fabio sve pobjednici … još nek Tito ubode postolje onaj marsovac MM nek se ni ne vraća ;), …
Ovi u Dukcu su se malo pogubili sa tim ugovaranjima, neznaš više kome bi dao ugovor, sve nešto toplo/hladno, guraju ga onom Mileru a vidi se da nije materijal za prvaka, Petrux ih malo zajebe sa pobjedom taman da se zamisle, sad i Dovi drži figu u džepu …. ma komedija :giggle: … Điđi je u komi...
Kud ćeš bolju sezonu ;)
 
  • Like
Reactions: sharky969 and go-go
Honda opet ispada pomalo nespretna momčad jer je brzopleto šutnula Alexa i sad će im onaj Lol Espargo gubit vrijeme i novac druge godine, a Alex se taman uvozio, namjestio sic, ručke, skužio di je šta na bajku itd.
 
  • Like
Reactions: sharky969
Honda opet ispada pomalo nespretna momčad jer je brzopleto šutnula Alexa i sad će im onaj Lol Espargo gubit vrijeme i novac druge godine, a Alex se taman uvozio, namjestio sic, ručke, skužio di je šta na bajku itd.
Ma i da i ne. Mislim da su to pametno sredili sa "kcerinskom momcadi". Ako zatreba, jedini hendikep kojeg ce junior imat drugu sezonu, moze bit stilska neuskladjenost sa starijim bratom na foto sessionu. Zapravo sve isto, ali za vanjski svijet kao sve drugacije...
 
FP1

IMG_20201023_120142.jpg
 
Nadam se da ce najdraza ekipa ponovit uspjehe prosloga vikenda, i da me mali markez nece izivcirat toliko kao zadnji put. Jos 4 trke sve je moguce, AJMO SUZUKI!