GUME - SVE ONO STO VAS ZANIMA

Ono sto je Nero rekao za sport i sport touring gume u potpunosti se slazem! Prije sam uzimao vazda sportske gume dok jednom nisam probao i shvatio da mi u biti ne trebaju jer ih ubijem za 5000 km a po mom stilu voznje i ST je savrseno dobra. Jedino mi fali kad se stvore mali crvici sto nije bio slucaj na ST-ici ma koliko god stiskao u zavoju vazda isto izgleda. Hahah mozda sam pizda 😇😂

+1 na sve napisano(y)
Vozio sam uvijek sport i zavrsim spontano na ST jer su mi dosle kao fabricka ugradnja na motoru. I skontam da mi za javne ceste ne treba nista bolje. A i dosta prelazim, putujem i vozim u 2, tako da je i ta trajnost bitna. Sport gume su mi u prosjeku trajale kao i tebi. Svaki put kada krenem na more i odmor morao mijenjati gume jer su one koje sam montirao na pocetku sezone vec potrosene... Takodjer nisam uspio smrviti ST gumu kao sportske. Maksimum mi je lagano mrvljenje, kao lagano pobrusene i malo potrgani rubovi sara, ali ni blizu crvica. Tako da sam mozda i pizda :mrgreen:
 
Last edited:
  • Like
Reactions: SpoRRi
Maksimum mi je lagano mrvljenje, kao lagano pobrusene i malo potrgani rubovi sara, ali ni blizu crvica. Tako da sam mozda i pizda :mrgreen:


Da isto i meni tako 😄 al bmk sad radim vece kilometraze i opet mogu proletit 170 kroz bogen
 
Evala! Stavija san na VFR1200X, Michelin Pilot Road 5 trail, i čuje se lagano brujanje koje je najizraženije između 120 i 130kmh!
Jel ima ko kakva slična iskustva!?
Prije na Oem Brigstonima 501/502, nije bilo nikakvog brujanja! Motor ima 8200km!
 
Evala! Stavija san na VFR1200X, Michelin Pilot Road 5 trail, i čuje se lagano brujanje koje je najizraženije između 120 i 130kmh!
Jel ima ko kakva slična iskustva!?
Prije na Oem Brigstonima 501/502, nije bilo nikakvog brujanja! Motor ima 8200km!
ja sam na pilot road 4 imao isto iskustvo, mislio sam da su mi ležajevi kotača otišli...
 
Ja sam pak na jednom modelu metzelera (dok su bile nove a malo se i kasnije osjetilo) ugašen motor, u leru, od nekih 5kmh do 0kmh krene se nekako treskat i ići lijevo desno, valjda su šare i profil gume činile svoje, jako neobično al eto, osjeti se :mrgreen:
 
Na njemačkom Crosstourer forumu pita isto 4 se javila 3 nemaju buke četvrti ima četvrti set Pilot Road 5 trail, i zadnji set bruje!
Ma gume se voze dobro, drže odlično samo to! Ima san na Black birdu 5 setova PR2, 3 seta PP3 i sad Pirreli GT2. Ženin Fazer 600, PR2, Dunlop Road Smart, Pirelli St Angel. Nikad nikakve buke. Valjda san mora jednom naletit🤔😂!
 
Bimba

molim cijenu za set Pirelli scorpion trail 2 150/70/17 zadnja i prednja 110/80/19.
I isto tako conti 3
 
Zbog stanja takvo kakvo je, angel gt sam platio 350kn više nego inače samo zbog toga što ih nema na lageru, prva cijena je bila 1680kn, zatim 1708kn(tu sam već spremio u košaricu), a sada 1863kn na istoj stranici :sneaky:

Meni je Dunlop poskupio u par god. 350 kn samo zadnja a prednja oko 150 kn i ljuti me jer je taj model na trzistu već skoro 30 god. a najvece dimenzije, sad me bode da se prebacim na Bridgestone ili Michelin jer njih mogu kupiti 5 guma za isti iznos 4 Dunlop jer trebam za 2 motora setove.