Hayabusa is back!

Pišem iz svoje perspektive. S nejkedom se ne mogu kontrolirat po gradu, imam se potrebu provući kroz svaku rupu u prometu. Prije ili poslije to završi posjetom traumatologiji. Sad prst u uho i ne forsiram, znam da ono što vozim nije namijenjeno agresivnom provlačenju i ne osjećam potrebu forsirat takve manevre pod svaku cijenu.

Iz sličnog razloga sam i ja naručio motor sasvim druge klase ali nisam siguran da je moguće i da uopće treba mijenjati način vožnje. I nagli zaokret prema dole je isto forsiranje samo u suprotnom smjeru. A napisao si kako završavaju forsiranja.:mrgreen:
 
Dok vozim tak da ne stignem videt ni pred sobom, a kamoli oko sebe, redovno dojdem u komadu doma. U suprotnom redovito neko sranje. :mrgreen:
Meni osobno nema goreg nego svesti vožnju motorom u prirodnu rutinu prometa, bez obzira na klasu motora. Odkad sam grunul v auto jer sam glumil turističku vožnju i blejil okolo više ne vozim ni u koloni i poštujem minimum smislenih propisa (stajem na crveno recimo).
 
Dok vozim tak da ne stignem videt ni pred sobom, a kamoli oko sebe, redovno dojdem u komadu doma. U suprotnom redovito neko sranje. :mrgreen:
Meni osobno nema goreg nego svesti vožnju motorom u prirodnu rutinu prometa, bez obzira na klasu motora. Odkad sam grunul v auto jer sam glumil turističku vožnju i blejil okolo više ne vozim ni u koloni i poštujem minimum smislenih propisa (stajem na crveno recimo).

Haha baš si me dobro nasmijao ali stvarno ima nešto istine u tome što si napisao.Koncentracija je skroz drugačija kad se voziš lagano i kad "malo ubrzaš" tempo :mrgreen:
 
  • Like
Reactions: error
Pa vec prije nekokiko dana je izasla cijena od 139.000 samo se ne sjecam gdje sam procitao.
 
Pa i trebalo je biti😉..Bolje je ovako👍

Kaže se: "Pa i trebalo je biti... ali sam se ja osobno, krvavo i mukotrpno izborio da za vas, moje vjerne kupce, cijena ipak bude niža i prihvatljivija." :mrgreen: Ajatolah bi reko da je o svom trošku letio u Japan da im objasni koje cijene trebaju staviti za cijeli svijet, državu po državu, a kad je već tamo onda im je udijelio i sijaset savjeta kako da naprave bolje motore. Od ciklistike do agregata. Dizajn prepušta stručnjacima. Osim kod skutera, tamo sve može sam.
 
Odlicna cijena.
Stvarno sam mislio da ce biti veca zbog cijele hrpe elektronike koje ima. ZZR je u zadnjoj godini prodaje bio 131000 kn a nema nista od ove moderne opreme. Postavlja se pitanje koliko su prenapuhane cijene Eu proizvodaca koji imaju isti Boschov IMU sa slicnim ili istim karakteristikama?
 
Evo ,da se malo uključim u temu .Potrudio sam se iskopati Motorad iz 86e s cijenom tadašnjeg suzukijevog big bajka.To je onda bila cifra od prilike 30 plaća po 500 tadašnjih maraka.U Njemačkoj naravno .Kod nas je onda koštao minimalno duplo ,ko suho zlato.Zapravo ,hoću reći:Mnogima ,zapravo većini je tadašnji Gsxr1100 bio nedostupan kao i sada ova Hayabusa.Nije mrak mrakova ali je ujednačeno u svemu vrlo dobra do odlična.Prostora za napredak ima,kao što ga je bilo i tada.Nije prekrasna ali rado bih je posjedovao. :cool: 👍🍷 IMG_20210215_173342.jpg
 
Dakle, cestitke 1. mjesto BradatiGad je bio najblize sa 137,500 kn, 2. mjesto ja sa 142,500 kn i 3. mjesto Napier sa 145,000 kn. ;)
 
Last edited:
Evo ,da se malo uključim u temu .Potrudio sam se iskopati Motorad iz 86e s cijenom tadašnjeg suzukijevog big bajka.To je onda bila cifra od prilike 30 plaća po 500 tadašnjih maraka.U Njemačkoj naravno .Kod nas je onda koštao minimalno duplo ,ko suho zlato.Zapravo ,hoću reći:Mnogima ,zapravo većini je tadašnji Gsxr1100 bio nedostupan kao i sada ova Hayabusa.Nije mrak mrakova ali je ujednačeno u svemu vrlo dobra do odlična.Prostora za napredak ima,kao što ga je bilo i tada.Nije prekrasna ali rado bih je posjedovao. :cool: 👍🍷View attachment 728342


Gsxr 1100 iz 89 je placen sa uvozom 23000 DM uz napomenu da je vlasnik bio pomorac a ako me sjecanje dobro sluzi 95. je gsxr 1100w kostao 27000 DM
a placa je onda bila 300 DM zanci da je nova hayabusa prilika stoljeca :cool:
 
Cijena popularna
Sad samo triba vidit kad ce givi izbacit alu kufere i nosace za busu :mrgreen:
 
18 500 u Glupsonlandu, to bu išlo ko alva😁


Srki