Pogledajte što vas zanima, skupite lovu na hrpicu i javite mi kad se odlučite.

Last edited:
Na ovako egzotičan motor nebi ni staja neki ‘normalni’ auspuh, top izgledaJa imam HP Corse Hydro Tre na MV Agusti. Vrlo lijep, kvalitetan auspuh. Kad sam uzimao 2016. za Turismo Veloce je bilo tek par proizvođača koji su nudili auspuh za taj model. HP Corse je jedini nudio detaljne izračune performansi s tim auspuhom u raznim kombinacijama (race, street, sportski filter…). Kasnije sam čitao da su mnogi bili nezadovoljni s QD radi lošije kvalitete. S HP nije bilo takvih prigovora, dapače meni izgleda odlično nakon prijeđenih cca 25tkm i 5 godina…
Može, čim ti javiš ovima u MIVVu da naprave za Diavela.Neću se igrat kad nema za Stroma 650... Nije mi jasno zašto ne rade za njega?? Prodajemo MIVV-a na kile za malog Stroma..Mate, javi im da saviju nešto za njega i Hrvate
..
Inaće, super izgledaju auspusi![]()
MIVV je narodna marka, ono više friendly..Ne rade za tako čudne motoreMože, čim ti javiš ovima u MIVVu da naprave za Diavela.![]()
Auspuh je nešto šta većina ljudi odmah promijeni, ili bar namjerava ubrzo promijeniti..To ti je neki tvoj dodir na tvornički motor, malo si ga personalizirao-odabrao marku ispuha..Neki gušt. Da nije sve tvornica..Oplemeni motor i dušuNe kuzim sta ce to na novom Stromu kad ima sexy auspuh,nit je programiran za to,kao ni za naginjanja,vec za krstarenja...preuredio sam sjedalo kao fotelju,jedino sto je trebalo... i goniii kao Lord ...![]()