Ima li kraja ovom samodopadnom idiotu...

Još samo fali da nam taj redikul objasni koji je aditiv za struju dobar za el. aute.

Moraš pazit da ti ispod auta dok je na punjaču nije voda ako su visoke temperature vani jer bi ista mogla isparavati i korodirati konektore na punjaču ako ga prije nisi sa kakvim sredstvima premazao. Također ako kažeš "međuosovinski razmak" u blizini punjača automatski dobiješ doživotnu zabranu korištenja stanica za punjenje od tog distributera
 

evo snijeg u maju kak bi seve rekla, corava koka nasla zrno, bogu fala da jednom napise nesto sto nije brzina ili motor, da uopce je cak i korisno...
 
Bezveze, pa ovo je zemlja di svaki čovik ima brusilicu i važ antikorozivne piture ispod skala
 

😂😂😂

Šebalj streeeeeepiiiii!!!😄
 
Lako za Šebalja, a Prpić lopina...
osim što je licemjerna lopina koja se ne tako davno klela da više neće nogom kročiti u hr i da će sve potencijalne investitore odgovarati od ulaganja (jer je on kao strašna faca koju se nešto pita), dok govori pari poprilično tup i neuvjerljiv, ne znam zašto, ali podsjeća me na pernara
 
  • Like
Reactions: prpa and thule_5689
marušić koristi svaku priliku za klikove, dvoličan je... čisti clickbait... i najvjerojatnije ga pere taština, stručLjaka, svakom loncu poklopac mora pokazat svoj stručnost.
 
Last edited:
bez brige..

Screenshot_20221117_230256_Chrome.jpg
 
Slažem se sa svim kaj je napisano ,osim ovog zadnje navedenog ,a to nema prevelikog smisla tako dugo dok su platežne mogućnosti u visini da se nabavljaju dvadeset i više godina stara vozila ,a prosjek starosti je skoro petnaest godina.Uglavnom ,mnogi si sami uz sve navedeno prijevremeno zabijaju čavao u lijes.😎
Žao mi je mladića,ali povratka nema .,možda neki iz svega nešto shvate ..
 
Last edited:
  • Like
Reactions: diesel power
To, o veliki poglavico M. Pod hitno uvesti to za 95KS, uopće je nebitno šta neki auti od 75KS idu skoro duplo brže od nekih sa 120KS. Nevažno.
Očito da još uvik svašta prolazi tehnički. Izgleda kako ni to nije važno. Valjda samo ispravan oldtimer od min 200k eura može u promet, a ovi ostali ako su stariji od (ajde, dobre ruke) 8 godina bez obzira na tehničku ispravnost ne mogu.

Isto, "pravosuđe" nema ništa s time. Likovi sa po XY kaznenih voze (neki, istina, samo ubijaju okolo a ne voze) i sve je to ok. Zaboravljivost, sinkope, uzorna zlatna mladež uzornih roditelja, ma sve .

Kriva su vozila koja imaju više od deset godina i vozači ispod 24(25) koji voze auta jača od 95KS. Eto, bar više nema nedoumica.
 
Znaci 95 ks je ustvari malo🤔?
Bi li prometni strucnjak odvezao spomenutu dionicu I krizanje u-novom-automobilu-koji-ima-zimske-gume na LEDU Koji je I jutros na spomenutom krizanju?
 
  • Like
Reactions: Dene and Shepa