pa pise ti zasto... da bi ti gledao djabe, netko to mora platitikacigae30 said:Zasto mu toliko smeta Adblock?
pa pise ti zasto... da bi ti gledao djabe, netko to mora platitikacigae30 said:Zasto mu toliko smeta Adblock?
ziggysb said:150 kuna, Ali EX. 365 dana.
5000 programa, serije , filmovi prek VLC.
meni odgovara još kako sam t-com i sve usluge ugasio, prešaltao se na pro-ping wireless. 50mbps flat 90 kuna/mjesec
Tako da ukupno trošak interneta, televizije mi je cca 1200 kn na godinu.
U Zagrebu nema Pro ping.drakic said:Pa koji je to paket 90kn 50mbit jer ga nema na njihovim stranicama??
Mozes bilo koju IPTV listu ubacit na SAMSUNG TV, nema velikog izbora dobrih aplikacija kao na androidu al radit ce vec... Veci je problem pronaci dobru listumarko3 , do sada sam imao preko moba NOVA iptv a sada bih promjenio da preko Samsung tv-a uplatim neku iptv. Vidim da imaju IPTV Smarters Pro koja ima isto sučelje kao ova koju sam do sada imao pa me zanima imaš li kakvo iskustvo sa istom ? Naravno zbog Moto gp-a mi je bitno da ima Sport klub.
Smarters iptv preko Samsunga tv-a. Našao lika u zg , dobio dva dana probno i kada sam vidio da sve šljaka uplatio sam 40 € za šest mjeseci , za dalje ću vidjeti. Bio mi je bitan SK 3 radi moto gp-a ali gore ima sve živo uključujući i dobru videoteku filmova i serija.Kako? Moze info?