Koliko sam vidio ADV kacige su jako bučne i dosta puše unutra njih. Iako po ljeti nebi bilo loše imati jednu jer dobro ventilira.
Seki ima jednu pa nek on napiše iskustva.
Seki ima jednu pa nek on napiše iskustva.
Nisam upratio koji motor vozis al vec kad pises da se vois po asfaltu....trebao bih iskustva iskusnih.
trenutno vozim klasicnu integralku, al je u dogledno vijeme plan promjene.
Svidjaju mi se ( mada nemam potrebu za njima- ne micem se sa ceste) adventure style kacige.
zanimaju me prednosti i mane takvog tipa kacige naspram ''klasicnog'' oblika.
Baš tako i o daa je gotovo.. Ak sam se zajebo zajebo sam se... Pa radije ne bih neg se raspita prije... Tome valjda forum i služi 😉Kupi je i gotovo.🤔
Ta kaciga nije za tebe ali ti je jako želiš i kupi je.🤔Baš tako i o daa je gotovo.. Ak sam se zajebo zajebo sam se... Pa radije ne bih neg se raspita prije... Tome valjda forum i služi 😉
Imam E1 i zadovoljan sa svime osim naljeganja flip upa. Za tako skupu i razvikanu kacigu bi moralo biti besprijekorno. A nije.Arai x4 Ili Schuberth E1 iznad 140 km/h su malo bucne a sta se tice ventilacije ljeti 👍
Potpisujem! Imam adx-1 i nikad više neću kupovati kacigu bez šilta... Za putni enduro - zakon!S intergalne airoh presao na scorpion adx-2.
Silt radi vec na 120. Na 160 radi cijela glava od strujanja vjetra.
Silt se lako skida, ali umjesto njega trebaju doci plasticni "poklopci" koje bi moral voziti stalno sa sobom.
U givi outback 58l nebi stale 2 takve (ili bi bilo jaaaako naknap)
Kaciga mi se cini dosta tiha, mehanizam vizira radi savrseno (3 razine).
Flip up isto radi super, kao i naocale.
Vozena je jucer na cca. 10 stupnjeva i nisam primjetil da bi mi puhalo ili da bi pustala hladnocu unutra...
Na vrućinama preko 30 stupnjeva svejedno ti je imao potkapu ili ne (vruće je ionako). Btw, nikad ne vozim bez potkape, a i lakše se kaciga stavlja i skida s glave...kako je s podkapom na ljetnim vrucinama? dal dodatno grije il ti je i tak vruce za popizdit da ni ne primjetis razliku 😄
xl moto eu, kak se dobije kupon ua popust?
Imas sad na Maciag offroadidem tražiti