Karburatori za yamahu virago 750

milano

New member
Imam problem s karburatorima na Yamahi virago 750. Počelo je sa zalijevanjem jednog karburatora, motor je upalio , kratko radio i ugasio se. Motor je bio već na tri servisa, prvo na ovlaštenom Yamahinom, gdje nisu ništa napravili (naplatili jesu), zatim na još dva. I na jednom i na drugom su stavili novi kit dijelova za karburatore. I nakon prvog i nakon drugog servisa motor je radio dok sam ga preuzimao, kasnije je počelo isto, počeo se gasiti, kad sam ga ostavio u garaži, našao sam lokvu benzina ispod. Naknadne reklamacije nisu pomagale, puno se obećavalo, ništa realiziralo. Na zadnjem servisu su čak stavili svjećice od auta, kao originalne su preosjetljive. Hrpu svjećica je motor uništio, mijenjana je i bobina ( bespotrebno), puno novaca je potrošeno za ništa. Ima li pomoći, postoje li zamjenski karburatori, postoji li dobar i pošten mehaničar koji bi to riješio....? Hvala na odgovorima!
 
Stavi elektroventil (za benzin, ne za plin) na crivo između rezervara i karburatora, tako da budeš siguran da se čašice pune samo dok je kontakt okrenut/motor upaljen.

Tako sam svojedobno na svom motoru rješija problem prelivanja i potencijalnog hydro-locka.
 
Ja sam ga kupio u dućanu za auto plinske instalacije, potraži na netu, sigurno ima i u tvom gradu.
 
Još jednom hvala na informaciji, pojma nemaš koliko si mi pomogao, ja se već godinama mučim sa servisima jer je ovo trajalo i trajalo. Lijep pozdrav!
 
  • Like
Reactions: Shepa