Generalno se brka utjecaj težine na malim brzinama (<10km/h) i na većim brzinama. Osjecam svih 40kg viška koje SX ima naspram rahmetli Horneta;kad god se trebam provlačit po dubrovačkim favelama, otić na kupanje negdje uskim putem, parkirat na nizbrdici, dočim čim izađem na magistalu i dirnem gas SX je bolji u svakom smislu jer težina i geometrija lijepo pegla neravnine i motor je daleko manje nervozan na lošijoj cesti, a opet nije toliko tromiji da mi ne bi bio zabavan.
Kako mi vjera ne dopušta posjed više od jednog dvokotača, a motor mi je primarno prijevozno sredstvo 6mj godišnje, *mora* bit allrounder, dovoljno dobar da mi nije previše naporan za đir do butige, a opet dovoljno fleksibilan da mogu odvalit 1000km u danu. ZZR nisam vozio, ali sam vozio H2SX. Težina u kombinciji s agresivnijim položajem sjedenja i užim/zatvorenijim upravljačem čini gradsku vožnju tlaka. Što je ok, jer to nije allrounder, niti itko takav motor kupuje ako mu treba nešto fleksibilno za svaki dan. To je specijalizirana vikend igračka ili drugi/treći motor u garaži.