kRRndija

salej600

Member
Sep 23, 2011
243
12
18
nema- uzela žena
Pitanje.
Jel ima netko da je bio na pitkoj 14.06. i dobio kaznu za brzinu?
Nas 7 krenulo sa pitke prema Kutjevu i tamo na onom proširenju s lijeve strane gdje je kao neko parkiralište bio parkiran bijeli kombi jakih snaga.
Uslikani sa Lasercam 4. Vrijeme 15.24. Kaže ovako: Van naseljenog mjesta ograničenje brzine 50km, a snimljena brzina xx.
Šta me zanima.
Da li su nas ti iz kombija uslikali ili negdje dalje prema Kutjevu? Nigdje do Kutjevo-Orahovica ništa primijetili nismo osim tog bijelog kombija koji je tamo bio parkiran.
Slike dobili nismo, a mrsko nam sad ići u Pleternicu baš pogledati
 

salej600

Member
Sep 23, 2011
243
12
18
nema- uzela žena
Ne. Oko 1km prije. Tamo gdje su nabacani oni trupci, debla, balavani ili kako već to zoveš. Baš na tom dijelu je ograničenje 50.
Kombi je bio okrenut prema pitkoj, a očito da su taj Lasercam sakrili iza i slikao nas je s ledja
 

miro

Active member
Feb 13, 2005
8,050
1
38
46
Valis Aurea
www.youtube.com
Policija je redovno gore. Mene zaustavili, kontrola prometa, vrlo pristojan i korektan policajac. Nije isključeno i da snimaju, zapravo je cudno da nisu tamo već par godina jer očigledno je potrebno, radi neodgovornih pojedinaca, ali i svih nas koji smo odgovorniji da takvi i ostanemo ;) .
Jedan mladić je u jednom zavoju izbalansirao nožicu mjenjača i kočnice, ali to je sve.

Nažalost, najčešće kaznu za brzinu će dobiti netko tko inače nije kamikaza, a samo je van naselja malčice dodao gas. Al red je red, zakon je zakon, i to svi moramo prihvatiti. Ipak zakonske restrikcije i prisutnost policije i njihova djelovanja čuvaju naše živote jer brzina ubija. ☠☠☠
 

miro

Active member
Feb 13, 2005
8,050
1
38
46
Valis Aurea
www.youtube.com
I, hoće biti kakav kRRndija meeting s ozbiljnijim sadržajima? U moje vrijeme, dok sam još bio aktivan, organizirao sam uz pomoć par prijatelja roštilj i sve što ide uz to. Što je s ovom mladima danas, ništa?
;););)
 
  • Like
Reactions: exfreerider