Kupovina preko Ebay-a

Update Kaciga je u mene 😄
eto,jesam bio u pravu...doce sigurno,samo treba biti strpljiv... bravo,cestitam,nadam se da ti je dobra i ono sto si zelio...
 
  • Love
Reactions: SpoRRi
Iz Njemacke nikad brze (obicno je bilo 7-10 dana u pitanju): narucio prekjucer, danas stiglo (paket od 3kg).


Opet Njemacka, opet 2 dana, ako dodje prije 18h, bit ce manje od 48h. 😮
Capture.JPG
 
  • Like
Reactions: SpoRRi
ja naručio još jedan vizirić, ali sad proziran (nek' se nađe :mrgreen: )

i iako je Made in China, izrada na mm :cool: i sasvim solidan
komad plastike, a paketić stigao za samo 2 tjedna, iako ih nisam "požurivao" :mrgreen:


...montirao za 10tak min i nije loše :)

1.jpg


2.jpg



3.jpg
 
  • Like
Reactions: pikacu79
Od 11.1.2020 sam narucio iz kine 4-5 stvari i sve mi doslo u roku 15-20 dana. Zato iz engleske cekam po mjesec dana xD evo salju mi pinlock i treba im 10 dana da posalju... ali posto su mi poslali krivo nesto sam zaradio prodajom pinlocka
 
Hvala...talijanska je firma, pa ce poslat iz italije, tako da izbjegnem sva ta sranja
To je super ako se može tako, znači moramo gledati od kuda roba kreće tj može prodavatelj biti iz Indije, a ako roba kreće sa EU lagera onda ništa ne plaćaš.
 
To je super ako se može tako, znači moramo gledati od kuda roba kreće tj može prodavatelj biti iz Indije, a ako roba kreće sa EU lagera onda ništa ne plaćaš.
Pisalo je UK, al kliknem na profil prodavaca i pise italija, pa mu poslao poruku i pitao dal ide iz UK ili Italije i kaze da ce poslat iz italije...GPR talijanski auspuh
 
  • Like
Reactions: Lovro




Iz HP-a također podsjećaju da se Ujedinjeno Kraljevstvo od 1. siječnja 2021. u carinskom smislu tretira kao "treća zemlja" (država izvan Europske unije) pa su na snazi određene promjene prilikom prijema pošiljaka s robom za tu državu, a i pošiljke s robom u prispijeću iz te države podliježu carinskom postupku.

Evo samo da prenesem svoje iskustvo.
Našao ruksak na jednoj UK stranici, ok nemaju dostavi za HR. Javim kolegi u Aberdeen, čovjek kupi ruksak, kad ga je dobio, zapakira isti i gleda kako ga poslati za HR. Od DHL koji traži 120£ do jedva nekako našao za 20£ .
Ok poslano u HR, normalno kao paket/poklon, nema otkupa. U Francuskoj DPD preuzima i onda se javljaju neki dan s Hr carine, da treba platit 18€ pristojbi i taxi.
Jebate koji k...c.
Tako da, ma ništa jebeno više iz UK, koliko ih je usrala EU toliko su i sami se sjebali.
Ja definitivno ne kupujem ništa od tamo.
 
  • Like
Reactions: zrakoplovac