Leteće opasnosti za motocikliste

Očito nisi sam hahaha. Ove godine golub i neka mala ptičica. Osa, 7 uboda u vrat (dok sam stao i protjerao je). Srića pa nisan alergičan. Nakon šta mi je jedna upala (i bola, naravno) između desnog oka i kacige, uvik vozin sa spuštenim vizirom.
 
Prije sam se vozio u "poderanim"trapericama iako su mi govorili da je to glupo sve do jednom kad mi se pcela zavukla u hlace pa je bilo naaaaaglo kocenje i skoro bacanje motora na pod pa skidanje u gace a ekipa koju sam prestizao prolazi i pretpostavljam umire od smijeha🤣🤣🤣
 
Otvoren vizir 30km/h, tanam sam krenuo, malo meskoljenje po motoru da me nista ne smeta.
Zum ispod unutarnjeg vizira i u kosu.
Stao sam u sekundi skino i kacigu, tako da me samo malo glava pekla nekih 20 minuta nakon toga.
Nije bilo uboda, a sto je bilo pojma nemam.
 
Kembra u lijevu ruku šuber da bila masnica, osa u rukav, stao na pivkana i hladio bocom frend se vraća i traži me po grabama onda psuje da sam đubre jer samo ločem, no najgori je bio stršljen u lijevu nogu mi ušao i pritisnem ga bedrom na rezervar, ubo me kroz hlače, svejedno boli i oteklo je, a ovu sitnu gamad ne brojim, stanem u birtiji i isperem pivkanom. Valjda se to svima događa šta ja znam.
 
Pčele, ose i ostale kukce, na relativno redovnoj bazi... potfrknuti rukavi na košulji i zakopčan do grla... manja ptica sa 130-140 kod Ježeva prošle god u 10.mj, direkt glava, malo veća ptica par mjeseci ranije, možda 60-70, mislim da je bilo oko Ogulina...
2 puta sam dobil čik, jednom u košulju, drugi put me kod oka pogodio, ali je ispo van... oba puta slavonska..
 
Prije koju godinu bas smo krenuli na dugi put i 5 minuta nakon sto smo krenuli na autoputu na 150 vrana mi se zabije ravno u prsa. Morao sam stat jer nisam mogao disat jedno 5 minuta. U usporedbi s tim razna pcele/ose iskustva koja sam imao su skoro pa ugodna. :mrgreen:

PS: Vrana nije prezivjela sudar. 😔
 
ova tema je zahebana...dobro jos iko vozi motocikle... :coffee:
 
vozeci kroz saharu na temaksu,naletia sam na slona...u amazoni mi se anakonda omotala oko drugog trokuta(isto temakas <2013)
triba li dalje?!
Nije loše.
I meni se anakonda omotala oko auspuha.
Pa me peklo... i od onda ne vozim u kratkim hlačama.
 
Kad je vruče triba umisto vizira stavit komaricu.🤔
 
Ja sam pao na vozačkom ispitu (ne doslovno) jer mi je u osmici komarac uletio u kacigu i skoro me pogodio u oko,pa sam izgubio koncentraciju i srušio čunj.Drugi put sam spustio vizir i položio bez problema.
Jedan poznanik je navodno vozio motor bez kacige još tamo 90-ih i u vožnji progutao smrdljivog martina 😂
 
  • Haha
  • Like
Reactions: Volcabar and prpa
Ja sam pao na vozačkom ispitu (ne doslovno) jer mi je u osmici komarac uletio u kacigu i skoro me pogodio u oko,pa sam izgubio koncentraciju i srušio čunj.Drugi put sam spustio vizir i položio bez problema.
Jedan poznanik je navodno vozio motor bez kacige još tamo 90-ih i u vožnji progutao smrdljivog martina 😂
Hočeš reć , pojeo ?!
 
Meni se dogodilo da sam se jednom išao vozit i nista me nije upeknulo... koje sranje
 
Aj idem šorom i pičim motorom,
A iza ugla opiči me kugla.
 
Ja neki dan iša do Trogira i odjedanput se pojavi avion koji uzleće, izgledalo je tako blizu da san mora napravit određeni manevar da me ne pogodi u kacigu iako je vizir bija zatvoren.