Maxi scooter & friends club meeting point

Prevruće je, gužve su ogromne, kome se da voziti...

A i lito ide, sve je u pogonu! :D


https://www.youtube.com/watch?v=5AWpwWcOVxU
 
noky200 said:
Jel se ti vozis kaj?
Ili si od ovog sivila na forumu i ti gp-a stavio u oglas  :mrgreen:
Ja se vozim stalno, svaki vikend negdje a najmanje u ZG-u. Trenutno sam na putu izvan lijepe naše pa se ne vozim uopće ali da pratim teme s vožnjama i ustvari gledam preseravanja pojedinaca i tu i tamo koji pametan post u vezi dogovora oko neke vožnje. GP je brutalan skut i spreman je za razna putovanja. Nisam ga još prodao jer guštam u vožnji ali sve je moguće ako naiđe pravi kupac  :D
 
Šteta da stara ekipa više nije aktivna. :mrgreen: Nekad se ovdje dalo dogovoriti dobru vožnju, a dolazili su članovi iz raznih krajeva, više ili manje udaljeni. I skuterima i motociklima, bilo je puno "mješanih" đireva. A isto tako šteta da nema novih članova koji se voze i stavljaju slike na forum. Ja sam se nešto malo provozao (link), doduše nije sa skuterom, pa ne zamjerite... :mrgreen:

Bila je relativno nedavno i jedna tema o tim "dogovorima"... http://www.motori.hr/forum/index.php?topic=257204.0 :mrgreen:
 
Pozz ljudi, evo da se javim , kupio sam bev 400 i zainteresiran sam za neko okupljanje , vožnju, negdje... Jel se vozite što??
:021: