MK Bistra - Bistra, 1. moto party, 24.-26.6.2011.

Added to Calendar: 24-06-11, 25-06-11, 26-06-11

Chvembo

Member
Moto klub Bistra organizira "1. moto party Bistra". Susret će se
održati 24. - 26.6.2011. u Gornjoj Bistri. Više informacija i progam
susreta uskoro.

Lokacija susreta:
http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=hr&geocode=&q=gornja+bistra&sll=37.0625,-95.677068&sspn=50.37814,114.169922&ie=UTF8&hq=gornja+bistra&hnear=&ll=45.917214,15.902431&spn=0.005449,0.013937&t=h&z=17

Kontakt osobe:
Neno - 091 / 505 22 21
Edo - 092 / 218 30 27
 
Evo plakata i programa susreta:

moto%20plakat%20mk%20bistra.jpg





Chvembo said:
MK Bistra je klub koji postoji i djeluje, nije neka virtualna izmišljotina. Ima solidan broj članova. Dobar dio naših članova je zadnjih godina odlazio na okolne moto susrete, uglavnom kao pojedinci ili u malim skupinama.  Zbog velikog broja vlasnika i ljubitelja motora u Bistri odlučili smo formirati moto klub kako bismo se bolje povezali, zajedno družili i vozili, pa između ostalog i pripremili moto susret da uzvratimo gostoprimstvo drugih klubova na čije smo susrete kao pojedinci dosad dolazili bez ikakvih boja na leđima. Klub je pravno formiran krajem prošle godine kao podružnica već postojećeg offroad i oldtimer kluba Bistra. Zašto nitko nije za nas dosad čuo? Pa zato jer pod ovim imenom postojimo sve ga nekoliko mjeseci. Prije 2 mjeseca je klub počeo aktivno djelovati, dosad gotovo da i nije bilo okupljanja i susreta, sezona tek počinje, pa nas i niste baš imali gdje vidjeti pod ovim imenom.
Vezano uz spor s klubom MK Fugitives, svaka im čast na 10 godina postojanja, bio sam na 2 njihova susreta zadnjih godina. Kad smo odabirali datum susreta vidjeli smo da na taj datum Fugitivesi imaju tradicionalno susret. Ovaj datum 24.-26.6. je odabran zbog toga što nam na taj datum općina Bistra može izaći u susret i ustupiti besplatno veliki šator, što ne možemo dobiti u nijednom drugom terminu. Zbog preklapanja datuma smo nekoliko puta kontaktirali MK Fugitives telefonom prije objave datuma u medijima i na forumu. Tada je odgovor bio – čujte nije nam baš drago da imate susret na isti datum, ali ak nemrete drukčije dobro onda. Sad ispada drugačija priča, sad smo ispali izdajice, kukavice i što već ne. Vidim da se proziva i MK RC ADVENTER zbog toga datuma, oni su udaljeni dobrih 50km od Samobora, dobro da nisu prozvani i Đurđevec, Osijek i Rijeka zbog preklapanja datuma.

Uglavnom u Bistri pripremamo pravi motorističku feštu a ne seosku zabavu pod krinkom moto susreta za što nas se proziva. Cijene će biti jako povoljne, jer nije cilj zaraditi, niti ćemo zaraditi, nego da se družimo, zabavljamo i predstavimo naš klub. Zato vas sve pozivam da dođete i da zaboravimo ove ružne riječi i nesuglasice koje su zadnjih dana iznesene ovdje.
 
dakle, ostatak ove krasne rasprave je u ležernijem dijelu foruma. u temi : http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,170553.0.html

ovdje imate drugu šansu dolično predstaviti sebe i klub, pa ćemo vidjeti šta dalje.
 
Poštovani,

predstavljamo Vam novi moto klub "Bistra". Obavještavamo Vas da imamo 1. motosusret u Bistri dana 24.-26.06.2011., a ujedno se ispričavamo MK FUGITIVES što smo im upali u njihov termin. Priznajemo grešku jer smo mladi i neiskusni, što nismo gledali prethodno u kalendar i nadamo se da nam nećete zamjeriti. Vidimo da ste klub sa višegodišnjom tradicijom i također se nadamo da Vam naš motosusret neće previše smetati. Pojedini članovi našeg motokuba su prije osnivanja kluba dolazili na Vaše motosusrete i uvijek su bili prijateljski prihvaćeni kao što ćete vi biti i kod nas, pa se nadamo da će to ostati i u budućnosti.

Probat ćemo druge godine promijeniti datum motosusreta, ali za ovu godinu je prekasno jer smo već sve dogovorili i rezarvirali. Također smo vezani sa danima Bistre koji traju cijeli lipanj i nismo mogli dobiti drugi termin jer ima drugih događaja i to nam nisu dopustili.

Još jednom se ispričavamo MK FUGITIVES što smo im upali u termin, te se nadamo budućoj dobroj suradnji.



Predsjednik MK "Bistra"
Nenad  - Suky
 
Molio bi te Iwa da nam ispravis na portalu umjesto 1 dan na 3 dana, ako je  moguce.   Unapred hvala.    MK Bistra    pozdrav -Suky                                                                                                                                                          
 
decki, cestitam na osnivanju kluba, nadam se da se planirate duugo zadržati pod ovim imenom na moto sceni,  (y) jer se zadnjih godina punoo klubova osnivalo i raspadalo nakon par mjeseci...
zanimljiv vam je flayer i mislim da vas bumo dosli posjetiti!  (y)  :piva: osobito kad imate taK dobar program i MUSTAČE  :gitara: :gitara: :rock: :piva:
 
Hvala na cstitki, a kaj  se tice susreta dali smo si truda, mislim da bude sve ok. Pozdrav mk -Bistra 
 
Chvembo said:
Ovo je novi klub, da deve su nažalost dehidrirale, nije im uspjela rehidracija. A u Bistri je mnogo motorista i ljubitelja motora pa je prije nekoliko mjeseci formiran novi klub MK Bistra koji predstavljamo ovim susretom koji organiziramo. Dođite, dobar provod je zagarantiran!

dehidrirana deva said:
Deve su deve i to bumo uvijek ostali...klub i dalje djeluje, bez obzira na to kaj to nekima ne odgovara i NISMO DEHIDRIRALI... Jesmo u financijskim govnima pa nemremo baš često na susrete na našu veliku žalost, al ja se nadam da se bu i to promijenilo!
Ja svim prijateljima obečajem još onakvih fešti kakve smo radili! I nismo ih radili u sklopu dana Bistre jer nas je politika guzila gdje je god stigla. Mogli smo i mi imati besplatni šator, ali nismo htjeli dati da nas opčinari guze. Ne želimo nikakve tenzije, svađe, prepirke i korištenje imena našeg kluba ko jeftine kurve, mi smo samo dečki koji volimo vjetar u kosi, dobru ekipu i dobar provod!

tko je ovdje lud i tko tu laze  :misli: :misli: :misli:
 
Kraljica said:
tko je ovdje lud i tko tu laze  :misli: :misli: :misli:

mene samo zanima  :mrgreen: zašto taj netko laže :misli:
čemu :misli:
u konačnici i komu laže :shock:

 
:mrgreen:

:mrgreen:                                                :LOL:
  :LOL:
:mrgreen: :mrgreen:

                            :LOL:

Sve miriši na pravu domaču zabavu..................
 
Pregled Profila - suky2
Ime: suky2
Postova: 1 (0.125 na dan)
Status:
Zadnja Aktivnost: Danas u 14:37:58


Pregled Profila - Chvembo
Ime: Chvembo
Postova: 87 (0.082 na dan)
Status:
Zadnja Aktivnost: Danas u 15:24:56


i zakej se sad pravite mutavi  :misli:
 
Kraljica said:
Pregled Profila - suky2
Ime: suky2
Postova: 1 (0.125 na dan)
Status:
Zadnja Aktivnost: Danas u 14:37:58


Pregled Profila - Chvembo
Ime: Chvembo
Postova: 87 (0.082 na dan)
Status:
Zadnja Aktivnost: Danas u 15:24:56


i zakej se sad pravite mutavi  :misli:

možda im je neugodno  :misli: :misli:
 
Ispričavam se na nespretnoj i krivoj izjavi o neaktivnosti moto kluba Dehidrirane Deve. Nisam bio dovoljno upućen u moto scenu u našem mjestu kad sam ono napisao. Netko je postavio pitanje o statusu kluba Dehidrirane Deve ranije u ovoj temi, a ja sam brzopleto i neobazrivo odgovorio na to krivim informacijama. Ovime se ispričavam Karlu (dehidrirana deva) i ostalim članovima MK Dehidrirane Deve na uvredi koju sam im nanio u svoje ime i ime MK Bistra.
 
moram priznat da nesto jebeno smrdi ako se u tako velikom mjestu kao sto je bistra ne prepoznaju clanovi dva kluba i ne znaju o aktivnosti...
 
Moram obavezno doci i svoju kcerkicu dopeljati samo radi mustaca, a da se i malo ufura u moto scenu
 
chebix said:
Moram obavezno doci i svoju kcerkicu dopeljati samo radi mustaca, a da se i malo ufura u moto scenu



Napadače sluha je uvjek dobro posluhnuti!! (y) :gitara:
 
strategija nelosa, izvedivost mala.... di se prvo posadim, bojim se da sam osuden... heehe da sim dan tam kak si i rekla! :shocked: