MK BISTRA - Gornja Bistra, 20.-22.06.2014.

Added to Calendar: 20-06-14, 21-06-14, 22-06-14

Chvembo

Member
Moto klub Bistra organizira "4. moto party Bistra". Susret će se održati 20.-22.6.2014. u Gornjoj Bistri. Više informacija i program susreta uskoro.
Kontakt: predsjednik Suky 091 5052221
 
Za ovogodišnji susret sve je dogovoreno i isplanirano, ponovno pripremamo jedno veselo motorističko druženje. Flyer sa svim detaljima ove naše veselice:

aXhYSCz.jpg

 
odličan susret,mogli bi se i ostali klubovi ugledati na vas u vezi cijene cuge  (y) (y)
 
Svaka cast, odlicno je bilo, ne hodam puno po suaretima ali ako je tako na svakom...probat cu sto vise ici.
Cuga, muzika klopa sve je bilo super, cak i neke dvije trebice su malo dizale raspolozenje i tako to...odlicno je bilo.
Bilo je i ubijanja motora, meni neshvatljivo....al to je uvjek prisutni folklor moto susreta, zanimljivo pogledat kad se ne.radi o mom motoru :)

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

 
Evo tek sam sad skužil da imam neki video od juče...ak znate tko je o ili koji je motor svaka čast  :mrgreen: Ja ga ne znam ali ljudi su ga prepoznali sa prijašnjih susreta...čim su čuli pucanje znali su da je on  (y)

https://www.dropbox.com/s/t6s90b8lu1tyzd3/2014-06-21%2021.40.14.mp4

Ovaj moj mob snima finu sliku ali je zvuk katastrofa, pa se uopće ne čuje kak bi trebalo...inače pucnjevi su ko da kuburama pucaš rafal, bubnjići bi mi pukli da je još malo nastavio!

Ak je tak na svakom susretu to je zbilja motorčina, a ne motor  :afro:
 
Nakon dva dana u kojima se dogodilo toliko toga ljepoga ,želimo Vam se samo kratko zahvaliti svima na dolasku, na potpori i na svemu što iskazujete svojim dolaskom na naš susret. Svi napori oko organizacije, padaju u drugi plan ,kad čitava priča krene i kad se sve dobro završi...
Nakon olujnog popodneva u petak, nakon nezaboravnog koncerta Željka Bebeka, poslije jučerašnje motorijade sa svim popratnim sadržajima.....ostaje nam samo da Vam se svima duboko naklonimo do poda i zaželimo da se već idući vikend svi zajedno nađemo na nekom drugom mjestu sa samo jednom željom, da ovaj život pokušamo iskoristiti što je moguće bolje i ljepše.
Veliko Vam hvala svima.....Vaši BISTRANI