MK KUMOVI - Virovitica, 13.6.2020. - OTKAZANO !!!

Added to Calendar: 13-06-20

denovix

New member
Moto klub „KUMOVI“ Virovitica pozivaju Vas na tradicionalne 15. moto susrete koji će se održati 13.6.2020. godine na starom mjestu – prostor vojnog skladišta „ŠIŠTAT“. Za sve koji još ne znaju, a htjeli bi upoznat, prostor se nalazi na izlazu grada Virovitice prema Kutini. (Detaljnije kako doći na lokaciju na ovom http://www.motori.hr/forum/index.php?topic=251983.0)

Prostor na kojima se susret održava je prostor moto kluba "KUMOVI" i u njemu se uz prostorije kluba nalazi i prostor koji je ograđen i okružen pitomim obroncima Bilogore, hrastovom i bukovom šumom, Virovitičkim ribnjacima te pruža nesvakidašnji ugođaj za bajkerska druženja.

Pod pokroviteljstvom Turističke zajednice garda Virovitice i dobrih domaćina, očekuje Vas super klopa,  hladna cuga, dobar rock, prostor za kampiranje i još puno toga.

Kamp za sve iz daljih krajeva je otvoren od Petka popodne, a skupljanje je planirano od Subote ujutro, dok je defile  :021: planiran u Subotu u 17 sati. Naravno da ste svi dobrodošli i ranije. Prijave za moto igre će biti na samom susretu.

Ostale informacije naknadno. Sve Vas očekujemo i svi ste dobro došli....  :021:
 
Prema naputku stožera civilne zaštite i trenutnih trajanja mjera vezanih za Covid 19, primorani smo otkazati tradicionalne 15. moto susrete. :sad:
Nadmo se da se uskoro vidimo na cesti ili nekim drugim susretima. :021:
Do tada, pozdrav od ekipe MK Kumovi