Moja baka

picoda

Well-known member
Moja baka ima 84 godine. Prije par dana je kupila novu Yamahu R1. U gotovini. Od povrata duga umirovljenicima. Uz motor je dobila novu kacigu i popust na kombinezon. Živi sama u stančiću od tridesetak kvadrata sa velikom garažom. Sada sa R1 u garaži ima četiri motora. Velikog BMW-a GS za put u toplice, YZ 250 za masline i Drag Star 1100 za moto susret i laganu vožnju nedjeljom. Od sljedećeg povrata duga planira uzeti neki naked srednje zapremine.

Ima stvarno puno opreme na koju troši dobar dio mirovine. Ostalo ide na kazne. Stvarno brzo vozi. Nikako da se uozbilji. Dosta puta po gradu vozi bez kacige, samo s maramom na glavi. Voli voziti na zadnjem kolu. Kaže da bi voljela naučiti vožnju na prednjem ali to će kad uzme onaj naked.

I na gume dosta novaca potroši. Zapali gumu kad je ponese. Obično zadnji dan toplica ili kada se vrača iz doktora. Najveći joj je problem lijevi umjetni kuk kada se treba popeti na YZ. Sve svoje motore servisira sama. Ne mari za garanciju.

Najdraže mi je kada se vrati sa vožnje cijela ozarena i sretna. Skine rukavice, odijelo, kacigu i čizme te izvadi zubnu protezu. Nježno je ubaci u čašu vode. Popije svojih desetak tableta uz šalicu toplog mlijeka i utone u san.

To je moja baka.

   
 
:lolcry: :lolcry: :lolcry:

superbaka :D
 
:lolcry: :lolcry: :lolcry: :lolcry: :lolcry: :lolcry: :lolcry: :lolcry: :lolcry: :lolcry: :lolcry: :lolcry: :lolcry: :lolcry: :lolcry: :lolcry: :lolcry: :lolcry: :lolcry:

OVO JE NESTO NAJBOLJE STO SAM PROCITALA U PUNO VREMENA STO SAM GA PROVELA OVDJE NA FORUMU.

PREDOBRO,A NISI NAPISAO JEL BAKA IMA KAKVU TETOVAZU DA SE JA I ONA DRUZIMO UZ TOPLO MLIJEKO  :LOL:
 
to te ja pitam  (y) (y) (y)
baka je prava  (y) (y) (y)
uf nadam se da ču se i ja sa 102 godine moč popest na r1  8)
 
Kad sam cito ovu pricu :misli:  sam se sjetio i svoje bake :mrgreen:

Mnogi se je mozda sjecaju sa Tv  :LOL:  :D
 
...isti moj djed... doduše, par desetljeća je stariji, ne posjećuje doktore, ima sve svoje zube i kad zagrize - ne pušta... pripazi na baku!...  8)
 
vidio sam ti danas baku

istukla je 4 Jehovina svjedoka na Cvjetnom trgu samo zato jer su rekli da je stara

kad joj je Bandićev pauk htio dić motor jer je parkirala u pješačkoj zoni, izvukla je za uši obojicu iz kabine i natjerala ih da ližu pod

baka je zakon, a zakon se mora poštivati




Srki
 
baka legenda... :lolcry: :lolcry: :lolcry:
 
Bekspejs said:
Ja mislim da sve to nije istina.
:?
Mislis?  Razmisli.Naziv teme je ...  8)