Monsteri Hrvatske

Ovo je monster
 

Attachments

  • Ducati Monster 800S2R  06.jpg
    Ducati Monster 800S2R 06.jpg
    45.4 KB · Views: 89
Obiteljski prijatelj nedavno prodao, cini se sasvim ok.. ;)
 
Obiteljski prijatelj nedavno prodao, cini se sasvim ok.. ;)
motor je onako tipično slavonski kao i svi koje sam kupio od tamo, na stranu estetski nedostaci kojih ima podosta i koji se srede (iako malo ide na jetra dok ti netko preko telefona veli jedno, a onda uživo još 5 drugih stvari, da nisam došao s drugog kraja hr okrenuo bi se doma), ali netko se igrao mehaničara po motoru koji baš i nije prikladan za to i jako volio vezice u duginim bojama no sredit ću ga da bude pic pic...bivši gazda jako puno zna o teoriji, ali praksa je nešto sasvim drugo
sada je u biti dosta toga jasnije dok si napisao da ti je to frend, bitno da si bio prvi dok je trebalo pljuvati po meni i hornetu kojeg sam prodao forumašu, a koji je bio televizor u boji za dukca od tvojeg frenda

176891209_362965425131859_5026148641561773376_n.jpg
 
  • Like
Reactions: ODST
probao sam pred jedno 2 tjedna monstera.

oko delnica malo svog z900, pa skok malo na monstera i zakljucio da su dosta slicni i stekao dojam da se radi o nijansama sto netko zeli i ocekuje od nakeda srednje klase.

monster je jako kompaktan sto mi cak i nije lose ali nekako sav vizualni dojam bajka je meh.

dojam ko da gledam i sjedim na mt07 a ne na dukcu.

821 i 1200 puno ljepsi, neke stariji modeli jos i vise.

u zavoju sposoban ali uvijek sam imao dojam da ce mi noga sa tanka skliznut i da cu past koliko je sav uzak.

potegne solidno i cuje se fino kao i ostatak game pokretan istom testastrettom npr ss, mts.

Ovjes i kocnice (prednje) solidni.

jedino sto mi se bas jako svidlo na monsteru je dqs, nesto mi ugladenije djeluje nego na ssu kojeg sam imo, z900 nema qs.

komicna mi je bila cinjenica da straznja kocnica vec bila u komi, sve nesto mekano i slabo hvata, tu i tamo neki predivan zvuk proizvede 😁

uglavnom, ne zalim sto sam z900 uzeo.

plan je kroz koju god uzet ili nekog monstera starijeg ili 999 za posebne prilike. 👍
 
  • Like
Reactions: neven
Zuti 999 sa raba ide za 3500e, za te novce ga nema i nece ga vise biti, prilika...
bilo je i jeftinijih i novijih u skorije vrijeme, čak i u boljem stanju po meni ovako na prvu, desna strana je strugnuta, to je trenutno neka realna cijena..
 
A neznam, ni starog monstera 620 nisam u zadnjih godinu dana vidio ispod 3000e, bar ono sta pratim po njuskalu i indexu
 
  • Like
Reactions: Nero
zato jer je postalo novo normalno zadnjih par godina da se stavi cijena barem 1000 eura veća nego misliš dobiti i barem 1500 više nego realno vrijedi, pa onda ak prođe prođe, ali u 999,9 posto slučajeva ne prođe :mrgreen:
 
  • Like
Reactions: ODST
Zanimaju me stariji monsteri, čak i monster 600, ne smeta ni jedan disk, jel ima tko kakvu preporuku? malo gledam po oglasu cijene su svakako za pregovaranje, stanje dok ne vidiš (ne kupiš:mrgreen:) ništa nije pouzdano. Iako za M600 zna se da je bilo problema s klipnjačom/cilindrima, ne isključujem čak ni prve modele, nekako mi najljepši. Dakako, planiram peMziju, pa mi to nekako naj motor za umirovljenika.