MotoGP Brno 2020

Kad bi svaki talentirani pojedinac s ozbiljnim pristupom bio u vrhu bilo kojeg sporta, onda taj vrh ne bi bio Mt. Everest nego Himalaja. :mrgreen:
Kuzim sto si htio reci i to je ok, ali svrstavati nekoga u vrh ovako napamet je u najmanju ruku pretenciozno. :mrgreen:
 
Ma sta je ok molim te, sta ti mislis da je marquez jedini tako posvecen i “lud”??
Pa stvarno ste smjesni.. takvih mentalnih sklopova ima desetine u vrhunskom sportu, a naravno od ludjeg uvijek ima ludji..
Btw herlings je prosle god slomio stopalo na warm upu i sjeo na motor i pobjedio gajsera i ekipu. To je van svake pameti ali eto dogadja se i takvih primjera ima. Mm ne bi u mxu pobjedio na nacionalnom nivou a ne gp... o boze zar stvarno netko ko se bavi motociklizmom misli suprotno?! Sick..
 
  • Like
Reactions: igVG
Vidi, o tebi imam upravo toliko nisko misljenje tako da drugacije ne mogu ni pristupiti.Uostalom nemoj se pravit fin nakon svega sto si mi u povijesti izgovorio.
Bananku ako se ne svidja moj ton nek se zali gazdi...😁
 
Vidi, o tebi imam upravo toliko nisko misljenje tako da drugacije ne mogu ni pristupiti.Uostalom nemoj se pravit fin nakon svega sto si mi u povijesti izgovorio.
Bananku ako se ne svidja moj ton nek se zali gazdi...😁

:ROFLMAO:

Mate reci mu :ROFLMAO:(y)

ovo je forum nemamo svi isto misljenje a nekad je I dosadno pa gonis nizbrdo:ROFLMAO:
 
Pokušavam smiriti loptu. :mrgreen: Imam u kvartu njih desetak koji su igrali sa Bobanom i Šukerom i bili bolji do njih ali...:mrgreen:
Šta i ti :mrgreen:
Dobro,ovi moji nisu igrali s Bobanom i Šukerom ali su svejedno isto bolji od njih ali...
😄
 
Binder binder, tooo je mooooj tim! :mrgreen:
Ozbiljno, razmišljam da negdje nađem kakav klipić kako čovjek koči i ulazi u zavoj. WRC djir. Zanese ga, zabaci, i na bok polegne :love:
Ovi iza pipkaju nogom, iscimani da im prednja ne pobjegne
 
  • Like
Reactions: Jurke94
Kad taj vaš famozni svemirac MM ili taj Novi Brad Pit postave rekord Grobnika, onda ću ja reć da je stvarno dobar, ova preseravanja na prototipovima nabuđenima sa posebnim gumama ne priznam.
Dakle, serijski motor supercorsa sc0 ili dunlom đipipro, skida rekord, onda je izvanzemaljac,ovako kurac, pa i ja bi bio dobar na tom prototipu karbonskih kočnica, TC u 169 stupnjeva, WC sa 59 stupnjeva, kurac to.
 
kako je lipo bacit udicu I onda nastupaju glamci :ROFLMAO:

Forum je zakon!
 
Sa svojim pristupom i razmisljanjem covik bi u MXGP bio u vrhu a ti mozes pametovat i dalje na forumu i mastrubirat nedjeljom popodne na TV
Veza motoGP i mx GP je da i jedni i drugi motori imaju dva kotača , troše benzin i imaju volan , kocnice , sic itd . Ostatak nema nikakve slicnosti. Ko tvrdi drugacije nije nikad vozio ni mx stazu ni asfalr stazu.
 
  • Like
Reactions: igVG and e39
Nikakva udica, samo loša izvlakuša. Te fore po Splitu prodaji. :mrgreen:

Nemam se sta izvlacit ja jos uvik mislim i virujem da MM bi u MXGP bi bija u vrhu

Samo cekam likove tipa bil bija tako dobar na T maxu ili relaciji ST-MA posto su poceli sa Grobnikom i tvornickim motorima
 
uljepšali ste mi dan 🤣

Ako se dobro sjećam trebao je bit MGPD8 , samo se nije smjelo ulaznice prodavat pa je to propalo 😇


:mrgreen:
 
  • Like
Reactions: koss and baxy