MotoGP - Gran Premio TISSOT de Aragón

Da, krivo sam se izrazio i Lecuonu svrstao u isti koš sa Calom, Vinalesom itd... dečko je mlad i perspektivan ali imam svoje mišljenje o takvima.

Gle, dečko je čisti primjer negativnog pristupa sportu. Uopće ne smatram da je njemu direktno mjesto u motoGP-u ne zato što nezna ,nego zato što se kosi sa mojim razmišljanjima tko bi trebao voziti motogp.
Vozači koji se nisu dokazali u drugim klasama, napravili nekakav rezultat, nije im mjesto u motogp , to je vrh motosporta i guranje sponzorirane balavurdije među vozače koji su "ostavili kosti" da bi tamo došli je za mene prvi korak da takvog vozača ne cijenim, smatram je prevarom.

Često se smijemo oko Tita Rabata, al on je za Lecuonu i par takvih čovjek koji se nekoliko godina dokazivao i "krvavo" radio u moto2 da bi našao mjesto u tom motogp-u. jbg , nije išlo..i šta sad....Zato ove klince koji su sponzorski ugurani u motogp ne želim gledati među najboljima.

Istina je da ima 21 godinu da je počeo sa 20 , ma pitam se gdje je on to sebe dokazao da odmah sjedne na grid sa najboljim, onda nek odmah Acosta sa 16 sjedne i počme vozit motogp, neznam šta se čeka, zašto bi se trebao dokazivat u moto3 pa moto2, bez veze...

Motogp mora biti najjača klasa u svakom pogledu, čista ko suza, i tu trebaju voziti najbolji, isfiltrirano najbolji...... i to je čisto sportski i ljudski...sve ostalo je prevara.
U poplavi poremećenih vrijednosti novac diktira sve pa i u ovom slučaju koji je vrh motosporta. Svatko zna da je to tako, no sorry mogu imat svoje mišljenje
 
Miller je za Žarka gospodin šampion... Pol i brat su tu negdje. Da je ostao u KTM-u dočekao bi i tu najvišu stepenicu postolja. Ovako truba.
 
A šta ćemo s Acostom?
Prvi dio sezone za tri koplja ispred svih, a sad...
neobično nadasve
 
Idalje je jeben.

Da nije zadnju bio previše gramziv, ne bi uopće pisali o ovom.

Mali ima nemoguć osjećaj za motor, ističe se u moto3 kategoriji gdje je konkurencija jebena.
Zabavno je gledati koliko mu je stil različit od ostalih.
 
  • Like
Reactions: MA-Zvone
Kaže Fabio da nisu imali problema sa defektivnim gumama nego da su od početka utrke imali previsoke temperature i pritisak u gumama. Kaže da je njegova greška bila što je cijelog vikenda u treninzima vozio sam, a ne u blizini drugih vozača pa nisu dobro pripremili setup.

 
To izjava poslije ukora od Krmeljia stavi izjavu prije ove na drugim portalima ne na MotoGP :mrgreen: