MotoGP - Grande Prémio 888 de Portugal 16-18/04

Gledam danas moto3. jebate šta je taj Acosta. Stvarno, ako je prvu trku, drugu trkum, moglo biti i sporedan bljesak, ovo što je jučer napravio je (isto) čudo. Klasad iznad. Lijepo ga gledat. kako je prošao zadnji krug. Ko da je gp a ne moto3.
To se rađa jednom u desetljeće
 
  • Like
Reactions: MA-Zvone and 101
Meni je recimo jako znakovito bilo ono njegovo otresanje desne ruke i u subotu i u nedilju prije sidanja na motor, šta implicira da ga jebe pumpanje podlaktice zbog neutreniranosti.
S obzirom na to, dobro je i izdrža utrku (i pritom vozija skoro sve krugove 1:40,xxx).
Zapravo, ako ćemo realno, možda su mu doktori tribali i zabranit utrku, jer ako ti je napumpana podlaktica ruke kojom kontroliraš gas i prednju kočnicu, nisi fizički spreman i ugrožavaš ostale sudionike.
Ali jbg, od nekud treba krenut, ako se misli vratit.
Vragzna jel vise boli ruka njega il Millera😜
 
  • Haha
  • Like
Reactions: zagrepcan and Shepa
Ekipa imam pitanje!
Imate li kakvu stranicu gdje gledate snimke Moto3, Moto2? Jučer sam propustio Moto2 i moto 3 pa bi htio pogledati cijele utrke, ništa highlights..

Unaprijed hvala na odgovoru!
 
Nazalost nista od Martina na Jerezu, operacija je morala biti odgodjena.

Mozda trazi nekog drugog doktora jer na rasporedu mu je bio Mirko :mrgreen:
 
Bojao sam se napisat nakon Qatara al sad sam gotovo siguran da će Acosta i Fernandez biti novi prvaci, …..budući svjetski prvaci, dal već ove godine , nije bitno no jedan i drugi su posebni. Mali Fernandez me je još lani šokirao, ovaj mlađi sad u ovih par utrka.
No, budemo sve vidjeli, ako im hormoni prorade i krenu u nekom drugom smjeru, počnu filozofiranja, pritisci i sl. može sav talent otići u vjetar, uostalom događalo se već u povijesti...i to mnogo puta da se talent jednostavno "rastopi"...

Fabio opet prvi i to je sad već i više nego ozbiljna priča, na dvije totalno suprotno konfigurirane staze odnijeti pobjede, ma svaka čast...čekamo dalje...
Suzukijanci poslovično dobri, uostalom kao i dvojac na dukcima Zarko(Pramac) i Banaglia (factory)… na Millera više neću trošit slova, napisao sam šta mislim o njemu već sto puta, neznam samo kakvi su to profesionalci u Dukcu koji nemogu procjenit nečiju psihološku stabilnost... ;)
O da, AE na Apriliji me opet ugodno iznenadio... svaka čast dečku, strašan rad daje ploda, neznam dal mu treba neki drugi vozač za razvoj, ja mislim da je i AE dovoljno dobar, njima treba jedan "Iannone" fighter, borac, bezobrazno gladan mulac koji neće jbt nikoga od ovih na gridu (y)
KTM-ovci su izgleda zastali u "razvoju" , tapkaju na mjestu, :(

Sad smo dobili odličnu sezonu, koliko vidim borba za vrh će biti jbna, ali i "borba za opstanak"(čitaj borba za bod) u koju su se ove godine uključili Vale i Petrux …. ma kud ćeš bolje ...
MM je sad ušao u žrvanj, pokazao da može odvozit sjajno, slijedeću utrku ga više nitko neće žaliti, ...činjenica je da su ostali "jako odrasli" i ne doživljava ga više nitko … podsjetimo se subotnjeg treninga kad ga Mir odpilio na stazi, bez pardona...te njegove fore sa praćenjem kod izlazaka i slično postati će uskoro glupe i čitljive...da ne kažem smiješne.... jbg , falio nam je, sad je tu ......i to je činjenica (y);)
 
Last edited:
Mislim da je bit u duzini trajanja, ovdje traje milisekundu. Osim toga, bilo bi zanimljivo vidjeti koliko G-a stvorimo mi kad pljusnemo sa 100+ kila....😄
 
  • Haha
Reactions: Mocippaldi
jel neko zalutao na krivi forum? :mrgreen:
Ovdje se bavimo motosportom, inače. Kečeri i F1 u drugoj rubrici
 
  • Like
Reactions: piljun