MotoGP "Silly Season" u 2025. (pretpostavke, glasine i predviđanja)

boze dragi 🤣🤣
Screenshot_20221109_182542.jpg
 
Zna li netko zašto se tijekom stanke između sezona ne može obaviti više testiranja ?
Zato jer ih pravila zabranjuju. Doslovno iz istog razloga kao i u F1, bogati proizvođači/momčadi ako zaostaju bace kofere i kofere novaca na probleme, proizvode nove djelove kao kineska tvornica koja proizvodi za Aliexpress prodavače i vrte krugove do besvjesti dok ne riješe problem. Manji timovi i proizvođači takav tempo jednostavno financijski ne mogu pratiti i tu se onda gubi ravnopravnost natjecanja. Ovako su svi ograničeni po broju testiranja i tko pametnije iskoristi dostupno vrijeme proći će bolje.

Drugi je argument "ekologija" jer se ne troši enormna količina guma i goriva na kruženje koje nitko gleda niti je uračunato u konačnom poretku na kraju sezone.
 
  • Like
Reactions: Shepa
Evo to se dogodi sa firmom kada racunovodje/financijasi vode kolo. Rezi, rezi, rezi uvijek i svugdje gdje je moguce sve dok nema vise nicega za rezat 🤮 🤮🤮🤮🤮🤮

Da mi je samo znat o kojem to iznosu poreza govorimo i bi li se na trzistu potencijalni kupci ovih tehnickih dragulja ipak odlucili doplatiti i pokriti taj strasni porezni iznos?

Cini mi se da ce stvarno Buzuki uskoro na bubanj i uskoro pod nekim drugim vlasnistvom nastavit zivot u budget kategoriji proizvoda :(