Motori i skuteri iz IT preko Bencony-a

noky200

Member
Eto već duže na njuškalu ima dosta njihovih oglasa za motore i skutere, cijene budu i više nego ok s obzirom da se ne plaća prijepis i sva davanja su plaćena.
Od zime je oglašeno stvarno fanj motora i ispada da su ih veliku večinu uspjeli prodat.
Dal ima neko da je uzeo kakav motor od njih?
 
Ne,ali sam bio jedan dan i stajao je strom koji je prodan,pitao sam za cijenu i bila je ok,samo pitanje dali je receno ono kaj sam ja zamjetio na motoru onom koji ga je kupio...
 
Da vidio sam ga i ja u oglasu više ga nema za oko 29t kn tak nešto...

I ja sam primjetio sa slika na par skutera (konkretno beverlija 400) da su vjerovatno slagani jer ni jedan nije imao oznaku naprijed 400ie, a slučajnost da obje otpadnu je nikakva. S novim plastikama ne dolazi, a dosta je skupa barem kod nas, al ono to je detalj koji upadne u oko onima koji poznaju taj tip vozila.
Da me se krivo ne shvati tema nije otvorena s namjerom nekog blatit nego razmjenit iskustva  (y) tako da ako ima bilo tko više informacija ili je uzeo kakav motor preko njih osvrt je više nego poželjan  (y)
 
Frend je s njim u dogovoru za jedan motor koji bi se trebao pojaviti ovih dana. Čovjek ima kontakt u Italiji i nabavlja motore, nemojte od njega očekivati da vidi svaku sitnicu. Puno nas ga zna odavno, radi svoj posao i moja iskustva s njim su korektna.
 
.dobar sam s Vladom i Krunom i mislim da im nije namjera nikog zavaljat.Sve ono što sam ja pratio i vidio kod njih ( a dosta su toga uvezli ) je bilo manje više korektno.A što se tiče njuškala mislim da su barem 30% jeftiniji i to je realnost.

Svakom mora biti jasno da kupuje rabljeni motor/skuter bilo to u Hrvatskoj ili izvana.Može stati iza prvog zavoja,ili nešto procuriti ili bez problema vozit još 20000-30000 km..
 
Ja sam prije mjesec i sitno kod njih uzeo Versysa starog godinu dana s malo km - klasika, unos iz Italije. Motor je praktički nov, a ako i bude neka pizdarija - ima još godinu dana jamstva...

Vlado i Kruno su ostavili dobar dojam - čine mi se korektna ekipa.
 
Prije dvije godine sam kod te firme naručio neke dijelove za skuter i rukavice.Još nije stiglo.Zvao sam ih bar 5 puta.Više ih ne zovem a ni oni mene. :palacdolje:
 
Jesi ti onaj sto im jos uvik nije oprostio sto su te otkantali za one neke sarafe  :mrgreen:

Bencony samo  (y)  nebrojeno puta poslovao sa njima, sto osobno, sto hp ex-om, korektno i uvijek sa popustom  (y)

Jos da mi da onog dukca sa popustom falio bi ga na sva zvona ovako samo osnovni paket pohvale, kgj  :mrgreen: 
 
moj mužić kupio u 1 mjesecu burgmana 400 . cjena ohoho ispod cjene onih u njuškalu. skuter ko novi bez ogrebotina . za sad smo prezadovoljni sa njim. poklonio nam je i filter ulja i ulje i dostavio skuter na kućnu adresu. na kraju svega  nam je rekao da ako ćemo trebati kakvu opremu ili djelove da nam da 20 posto popusta.  iskustvo više nego pozitivno.
 
prošlu zimu sam kupio Versysa (uvoz IT) kod njih po stvarno dobroj cijeni,dečki su sve odradili konkretno i bez ikakvih problema,uz motor sam dobio i gratis nosač kofera kojeg sam čekao koji mjesec ali tak i tak motor je stajao do proljeća kad sam ga regao.

motor je stvarno u super stanju,ja sam jako zadovoljan sa svime  (y)

kupljeno je nešto i opreme kod njih,isto sve 5!
 
Ja još nisam tamo ništa kupovao,ali baš planiram kupiti novu kacigu (jer mi je to najbliža trgovina moto opreme),pa mi je drago kaj puno ljudi kažu da je to kvalitetna trgovina.
 
U Bencony sam kupio Suzuki SV650S, naravno uvoz iz Italije.
Ekipa je pristupačna, a motori koje uvoze su po meni best buy u RH.
Cijeli proces s "carinjenjem" je trajao tjedan i pol dana, nakon čega su mi motor skupa sa svim papirima dovezli u kombiju na dogovorenu lokaciju.
Moja preporuka za njih u svakom slučaju.
 
Pozdrav svima,
vidim temu, jer mi baš to treba:)
ali ne znam jel Bencony još uvijek nudi uslugu uvoza, rješavanja papira, dopreme skutera. Google ne izbacuje to kao usluge, a više nemaju ni 1 oglas na Njuškalu. Tema je stara, vidim postovi od prije 8 godina pa se možda više ne bave s time...

Dakle našao sam 2-3 skutera u Veroni i Milanu, pa tražim neku firmu koja bi otišla po njega, preuzela i pregledala sve papire, dovezla, ocarinila i dostavila meni na adresu. Ako imate koju firmu preporučiti, javite. Nemam kuku, kombi mi se ne renta, dakle isključivo bi platio to nekome kao uslugu.
hvala puno