Najduza tura (km. u danu)??

pinlock radi super i nikad problema ni u najgorim uvjetima... bar meni kod ARAI-a. Možda drugi proizvođači imaju druge tolerancije pa pinlock pušta..
 
Vezano uz pinlock, pinlock ili radi ili ne radi, nema tu između... do "redovnih" problema može doći na samo 2 načina, greškom pri montiranju (ili zatezanju onih plastičnih "šarafića") ili greškom pri izradi, ovo potonje se lako vidi, a i ovo prvo ak se bolje pogleda...
Ono šta se zna dogodit ponekad, ako kaciga u izlogu stoji dulje vremena (govorimo o godinama..) i baš je izložena suncu, je da se plastificira zaporni sloj silikona, a isto se može dogodit i nakon godine-godine i pol učestale uporabe na suncu...

Mijenjajte pinlock svakih godinu i pol, dvije... zahvalite mi kasnije...
 
  • Like
Reactions: hrvoje_marin
Berlin - Zagreb, 600 km AC, 550 starom, 1150 km ukupno.
Krenuo u 08.00, dosao u 22.00. Stao jednom u Austriji da prezivim opci potop, drugi put da popijem kavu i pojedem nesto. 2-3 puta po 5 min da protegnem noge.

Mogao sam jos :mrgreen:.
 
  • Like
Reactions: tomo3
Dva puta na more i nazad (17-18) jedne godine Primošten, a druge Rogiznica, praktički istim putem kroz bosnu, piše 780km ja i žena na Honda Pcx150, na moru vidio jednog pcx-a iz CZ, potrošio oko 200 kn goriva za jedan put, troši ko Zippo. odmarao svakih sat vremena stražnjicu, a nakon Kupresa i svaki pol sata.
Slike s puta
 
Last edited:
Ima l ., neko da je i 2000 KM u djiru presao... aaaajte.,no prding...