Najljepše fotke sa putovanja i vožnji,....

IMG_20210130_201529_949.jpg
 
日本のゴミ。 トライアンフははるかに優れています。

:mrgreen:
 
日本のゴミ。 トライアンフははるかに優れています。

:mrgreen:
これらのエンジンのクロアチアの工場に記念碑はありますか.....
私は道路に沿って壊れたエンジンを数えません...
どうもありがとうございます....
 
Nevjerojatno, kakav kapacitet za SPAM!

Inače, da bar vratimo malo temu u kolosjek, pred par let kad sam se sliko u ovom parkiću i lupio sliku na svoj Twitter gdje pratim samo niponce neke lokalne, jedan mi je uletio u poruke i pitao kao, šta je to di je to, pa sam mu poslo cijelu sliku parka i pito šta sve to znači, ono iz prve ruke info da dobijem!

Na ovoj kamernoj ploči dole piše "Let's get along with each other" i "Citizen friendship" i neki datum vjerojatno 1977. kad se sklopilo ovo veliko kumstvo, a ovo iza je Kasuga Toro, tako se zove taj tip lanterne, svaki njezin dio predstavlja neki element iz Budizma, vrh lanterne je kao nebo, onda ovaj prozorčić tu se inače pale svijeće, to predstavlja vatru, postolje ispod toga je zemlja itd itd bla bla bla, gore je urezana srna jer je to kao najčešća životinja koja se može nać na mjestu odakle ovaj tip lanterne potječe itd. Lik kaže da je to više neki ukras nego religiozni predmet.

Inače u gradu još ima i onaj japanski vrt na Vežici i fontana na malom Korzu koju je Rijeci darovao grad Kawasaki.

pmBaLia.jpg


SKEVpGn.jpg


Eto to bi bilo to nekako šta se te priče tiče, gradovi Rijeka i Kawasaki veliki prijatelji, inače Kawa u prijevodu znači rijeka, zato se onaj logo kog se može vidjet na H2 zove "river mark" tako da eto, ja sam obavio svoju edukacijsku dužnost, sad je na vama da odete tu uslikat se za lajk ili dva.
 
Na ulazu u PP Blidinje, petak proslog tjedna
 

Attachments

  • IMG_20210806_1416093.jpg
    IMG_20210806_1416093.jpg
    1.2 MB · Views: 0
to si taman izasa sa makadama sa strane jablanice.. ili je vec asfaltirano?
 
Danas locco do Paga... super sve,samo im je kava ko od sporki carapa...
 

Attachments

  • Paski-most.png
    Paski-most.png
    454.1 KB · Views: 0