NINJA - generalni topic

Baci oko na hladnjak ja stavio onu mrezu preko imam dojam da svaki kamencic leti ravno u njega jer blatobrana ima par centi od iza.
 
  • Like
Reactions: Matek
Kucna radinost par-ekse-lanssss :mrgreen:

Kineski poklopac na repu i stanu ti dvije velike limenke pive ali su poklopci tesko smeće.
 
  • Love
Reactions: MOONSHIELD
Kam vas je vrak zjahal jednoga i drugoga po ovom vetru.:cool: A dok ti Matek probaš otprtu dvanaesticu na šniti ,onda buš videl kak to riče f zadnje tri gange.:sick:
 
Pa nije gli tak huda, ali veter bogme ne pozna. I 0,5 pleh stane v bunker, matek fala ti :mrgreen:
 

Attachments

  • 139477823_10218427569547455_4523132686665229920_o.jpg
    139477823_10218427569547455_4523132686665229920_o.jpg
    207.5 KB · Views: 81
12 ica je topčina.... skoro ko pravi R.... sad sam već bil na najgi da prejdem na tu autobus kategoriju (busa) jer sam i sam ko autobus... al još malo bumo erove vozili.....
 
Je, ali to vrijedi samo ak nemaš para za ZZR :mrgreen:
Na stranu šala, dan danas je 12 raketa (y)
 
12-ica je predmet vlažnih snova... Ima to neko "ljubim nanu" u svojoj pojavi... tamo negdi u 8-9. mjesecu mi prošao jedan... saznao ujutro za njega, pa se nećkao vamo tamo (jako ružno je izgledao, neka kao maskirna boja...), nije se baš pazilo previše na njega, i dok sam razmislio i riješio da bi ga uzo, vratim se s posla, nazovem, prodano malo poslije ručka isti dan... mislim da je otišao za nekih 2500 eura... vidio sam 2 slike tog motora ali još uvijek zaplačem...
 
pa je zzr je kravetina ružna... vozi se bolje i bolji motor je i od buse i od dvanajstice ... al rađe bi busu iako mi je kawasaki draži jer je bolje fora makar je i ona ružna.... i to uopće nema veze s parama ... da imam neznam kolko para ak mi je neki motor fora je fora to ne znači da mora i lojzeku iz susjednog sela biti ružan... njemu je zzr lijep ... al on je alkić i ne vidi dobro :)
 
Al ste vudrili raspravu na temu dvanajstice kontra zezeera.Kruške kontra jabuke ,ali bolje su šljive.Ak poraste kilaža na stodvajst kila kupiš busu ili zezeera ,za stokilaše je dobra devetka,desetka i k5 ,za moju perolaku kategoriju da vas sve skupa namežem ,dovoljna mi je i moja stara zelena životinja. 😂 :cool::mrgreen:
 
Al ste vudrili raspravu na temu dvanajstice kontra zezeera.Kruške kontra jabuke ,ali bolje su šljive.Ak poraste kilaža na stodvajst kila kupiš busu ili zezeera ,za stokilaše je dobra devetka i k5 ,za moju perolaku kategoriju da vas sve skupa namežem ,dovoljna mi je i moja stara zelena životinja.
Ne mogu ti se tu protivit, ja bi jedva u vojsku prošo po kilaži, ali svi smo gledali filmove s crncima... ima nešto u toj kompenzaciji...
 
Daj sliku da vidimo tu zelenu neman... mogel bi ti i nekve pive na benzinski kupiti negde kad smo si vec locco
 
Vi si važite kile kak očete, ali ja ispod 3 Karlovačke na Veternicu nejdem. A s ZZR-om opće više nejdem, jer mu fali P (pijan) mode za vožnju :mrgreen: