Novi forum 2020...

Pitanje (možda već odgovoreno ali sam lijen listat): Zašto mi stoji na mobu gore lijevo kao da imam notifikaciju a nema ničeg? Svaki put se ponadam da sam popularan i onda hladan tuš realnosti..
 
  • Haha
Reactions: cadjo
To je i mene jebalo. 😄 Ovdje imas mogucnost nekih profilnih poruka i slicnih điđa baja tako da je moguce da ti je tamo nesto stiglo. Otvori sve kaj se moze unutar tog menija, ja sam cak i brisao😇, i onda je nestalo.😄
 
  • Like
Reactions: bebeli
Kud ovaj forum ide kad ni šefu nije jasno kak sve to radi🤣
 
  • Haha
Reactions: bebeli and Dene
Mislim da je bilo oko 25.000 registracija ali koliko od toga je aktivno, nemam pojma i mislim da je na to nemoguće odgovoriti. Ima dosta starijih članova koji slabije ili rijetko aktivni ali povremeno prate.
 
Mislim da je bilo oko 25.000 registracija ali koliko od toga je aktivno, nemam pojma i mislim da je na to nemoguće odgovoriti. Ima dosta starijih članova koji slabije ili rijetko aktivni ali povremeno prate.
na home page ti stoji 29.188 članova ... kako to? kako to? :mrgreen: just sayin
 
barem si iskren haha,... da nema, ima mozda par stotina stalno aktivnih članova, što je i dobro u današnje vrijeme jer forumi više nisu in, iako su mi x puta draži od fejsa i ostalih sranja

al domena je top, nemoš bolju kupit i da hoćeš, tak da nema brige za budućnost (y)
 
  • Like
Reactions: xkovax
Mate, gasi forum kupi kablove,....

Komentari čitatelja​

Izmjenama i dopunama Zakona o elektroničkim medijima portali i drugi izdavači elektroničke publikacije su odgovorni za cjelokupni sadržaj koji objavljuju, uključujući i sadržaj koji generiraju korisnici, to znači da urednici i vlasnici medija mogu biti kažnjeni i zbog nekog npr. rasističkog komentara čitatelja ispod novinarskih tekstova na portalima. Ovo je već sad dovelo do cenzuriranja pa neki portali zabranjuju komentare čitatelja jer je kazna od 100 tisuća do milijun kuna.
 
Postoje na portalu pravila koja se prijavom prihvacaju i aktiviraju. Da li je to dovoljno, pokazat ce vrijeme i sud.😂
 
Mate, da li postoji negdje stari forum i stari kalendar moto susreta? Zanimaju me neki datumi, a ovdje imaju samo od 2021.
 
Je li moguće postavit na vrhu i na dnu stranice onu malu (a npr meni jako korisnu) naredbu gore/dole -- na vrh/na dno -- up/down ili kako se god di zove? Uglavnom, kad je stisneš prebaci te na dno ili na vrh stranice.
Hvala