OPET MI JE UKRADEN MOTOR - PRONAĐEN!!!

A ne mozes tom dugoprsticu nista jer samo mozes platit za nanosenje ozljeda... Prosla su vremena kad je batina bila lijek... Drago mi je da si pronasao motor i akobogda vise nece nikad nestati motor.
 
  • Like
Reactions: cicogti
115 iljada kuna….deprecijacija fantasticna….
Imak je to benve🤪😂😂😂😂
 
A ne mozes tom dugoprsticu nista jer samo mozes platit za nanosenje ozljeda... Prosla su vremena kad je batina bila lijek... Drago mi je da si pronasao motor i akobogda vise nece nikad nestati motor.

Dovoljna je jedna fina potkapa, u kombinaciji sa palicom ;)
Ali najbitnije da je motor pronadjen i kompletan (y)
 
Evo da vam malo zadovoljim znatiželju...počinioca sam našao sam, nazvao policiju te im rekao adresu gdje se nalazi motor i ime i prezime lika. U trenu kad je policija došla na adresu ja sam već satima tamo čekao. Lik je uhapšen nekoliko sati kasnije u trenutku kad se pojavio ispred svoje kuće. Inače za njim je već bila raspisana tjeralica 6 mjeseci unazad za druga kriminalna djela. Što se tiče otuđenja... podigao je prednji kraj motora te ga je odgurao u svoju kuću koja se nalazi dvadesetak metara dalje. Kacige su bile zaključane u koferu koji se nalazio na motoru (vidi sliku u prvom postu) Još neka pitanja :mrgreen:
 
Last edited:
e da, motor je procjenjen na 100 ljada, a dve kacige 10 plus, otkud im 115 samo policija zna 😄
 
bilo je par slučajeva u Zg da su lokalni kokošari odgurali motor nekom u kvartu u garažu, doslovce 100 metara dalje, pa nisu znali kaj bi poslije

2 Honde su tak na kraju vratili na pločnik skoro tam di su maznuli🤣

ne zato kaj je Honda za kurac ko ta tvoja doma, neg zbog HISSa



Srki
kak je glupo sam sebi quotat al jebga, to je onaj trenutak kad ti baba parkira na rikverc auto u garažu a ti joj govoriš “E, nebu išlo. E, malo desno, eeee desno! desno!”

tup!😁



Srki
 
Par dobrih šamara sa otvorenim dlanom i obavezno pred svjedocima i bez ikakvih riječi ili prijetnji. To je po našem zakonu prekršaj i nije nanošenje tjelesnih ozljeda, platiš 800kn kazne i to je to. Provjereno funkcionira
 
Nek je motor nazad, ovo je najbolja opcija da ga je odnio neki konj, em će fasovat sada, uz sve drugo sto ga čeka, em što je bajk u jednom komadu i neoštećen (y)