p: SONOS Connect

zaprudanec

Well-known member
https://www.njuskalo.hr/hi-fi-ostalo/sonos-connect-oglas-26511709

Opis oglasa
-stanje 10/10
-bez zamjena, samo opcija prodaja
-nova verzija OS-a S2

SONOS CONNECT je uređaj koji ćete spojiti na vaš postojeći glazbeni sustav ili sustav kućnog kina, i time mu dodati pristup doista beskrajnoj kolekciji glazbenih sadržaja. Čak nije važno posjedujete li najnoviji digitalni audio sustav, ili ste pristalica klasičnog HiFi-ja; CONNECT raspolaže s analognim ili digitalnim (optički i coax) izlazima i prilagođava se svakoj platformi, kojoj će isporučiti zvuk premium kvalitete.

CONNECT se jednostavno spaja na vaš kućni Wi-Fi putem kojeg reproducira sadržaj s izvora spojenih na vašu mrežu (laptopi, tablet, mrežni disk, smartphone….), s internet radio stanica, ili s internetskih glazbenih servisa (kao npr Deezer ili Spotify). Puštanjem u rad CONNECT-a faktički otvarate još jednu SONOS zonu u vašem objektu, koja može funkcionirati samostalno, ili kao dio kombiniranih zona. Jednako jednostavno i efikasno je i upravljanje sustavom, putem SONOS besplatne aplikacije (iOS, Android, MAC OS, Windows).
Ako više volite žicu, SONOS i za to ima rješenje: svaki SONOS bežični uređaj raspolaže i s Ethernet/LAN žičnim priključkom.

1500 kn