Istraživanje pokazalo: Tijekom velikih motociklistiÄkih skupova donacije organa u porastu
Insurance Institute for Highway Safety primjeÄuje da muÅ”karci voze viÅ”e kilometara i vjerojatnije je da Äe voziti opasno

š
komentari po portalima na tekstove o nesreci motorista kad kazu jos jedan donor
Pogotovo kad su ti susreti bili Velika nagrada Yu na Grobniku.bilo je dost sluÄajeva da je i kod nas neko zginul prije ili nakon susreta, ekipa se nažvegla, voze doma po noÄi mrtvi umorni, gledaju u križ i eto sranja sam tak
iako, znam neke kaj trezni nisu nikad sjeli na motor, pa i dalje jure, Bog ih gleda i misli si Jbte ovog mi je sad nakon svega zet prekasno
Srki
Koliko njih sa ovog foruma je pohodilo Veliku nagradu YU, ja recimo nisam stariji od Joze Manolica, a pohodio sam i Preluku šPogotovo kad su ti susreti bili Velika nagrada Yu na Grobniku.
Super su mi komentari po portalima na tekstove o nesreci motorista kad kazu jos jedan donor. Pa jebote, donorsku karticu nosim uvijek sa sobom, ako bi trebalo - nek neko drugi zivi kad vec ja ne mogu ako su neki organi ostali citavi i pogodni za transplataciju.
A na moto susrete ne idem, nije "moj djir"![]()