Pa vi idite po susretima...

infinity

Well-known member
Jan 23, 2008
4,546
1,946
113
Koliko sam upucen u te mobilne timove hitne pomoci,tj ove sta izlaze na mjesto dogadaja...od ove 2023,nece vise bit lijecnika u tim timovima.

Nema ih ni vanka granica HR.

Ubuduce biti ce medicinski tehnicari,tj medicinske sestre/brat,koji ce proc kurs od par miseci da mogu obavljat taj posal.

30/2
Masaza i zvaljenje:mrgreen:
 
Last edited:

Village

Well-known member
Feb 19, 2020
1,119
1,041
113
Graberje Ivanićko
Tako je, s tim da si ovdje ti, uz udarne pomagače :mrgreen: taj koji shvaća i gura na svoj mlin potpune besmislice. Jer ti je rekla medicinska sestra. Uz dužno poštovanje jer imam puno iskustva s njima i uglavnom se radi o krasnim tetama ali nije baš da su mjerodavne u ovakvim temama. Pola foruma je živo zahvaljujući tim istim zlim neoživljavajućim doktorima koji bi se ogrebali za jednu jetru.:p

P.S. Bio sam kasnije na RTGu, MRu i UZu, i koliko znam sve je na broju što je sigurno čudno jer se kod nas radi na stotine transplatacija dnevno, od toga bar 80% ilegalnih...:mrgreen:

Nisam rekao da je to pravilo, kako to ti želiš prikazati (jer inače nisi u pravu), no - uz dužno poštovanje prema tvojem osobnom iskustvu - postoji i svijet izvan tvojih želja i dometa shvaćanja i prihvaćanja. Možeš ti imati dosta iskustva sa njima (Imam i ja), ali one sa tobom sigurno neće pričati stvari koje bi mogle debelo kompromitirati jako puno toga... za to treba osoba stvarno velikog povjerenja, iako ne tvrdim da i ti takovih nemaš. Kao što ni ti ne možeš tvrditi da je tvoje osobno iskustvo nekakvo pravilo za išta, kao što to nije ničije, pa ni moje.

Otprilike smatram da su najgluplji ljudi - da ne quotam neke dežurne koji eksaju "izvore točnih informacija", a to su hrvatski mainstream mediji - oni koji su sami sebe ograničili na činjenicu da ne trebaju imati širinu razmišljanja, već su zadovoljni time da ih informacijama šopaju likovi koji su instruirani i plaćeni da zastupaju određene "istine" i agende, otprilike onakove kakove zastupa vlasnik medija... tvrditi da ne postoje zavjere, već da je sve što je nedostupno njihovom mišljenju i sposobnosti shvaćanja "teorija zavjere" - je doslovno definicija glupog. Ali kako je većina uvijek glupa, tako i oni odbor žive, jer dok je ovaca, bit će i vune... osobito u Hrvatskoj.
 
  • Like
Reactions: zivac009

Village

Well-known member
Feb 19, 2020
1,119
1,041
113
Graberje Ivanićko
Zašto? Jer nekome ne paše što pišem? Ili jer se ono što pišem kosi sa umišljajima i samozadanoj idili u nečijoj glavi, pa mu to smeta?

Jebiga, svi traže i žele istinu, jedino ju nitko ne želi čuti. Sve te loše stvari treba pšrešutjeti, i tada se iste "neće ni događati". Glavu u pijesak, dupe u zrak, i dajmo forumskim dečkićima zapadne demokracije da ga stavljaju...
 

bulin

Active member
May 5, 2022
175
226
43
da... statistika je još jednom neumoljiva i dokazala je vjerovali ili ne da je mnogostruko veća vjerovatnost pogibije ako umjesto da je motor parkiran u garaži, ili pokraj neke kafane ili pekare, isti nazočio nekom moto susretu udaljenom stotinjak kilometara ili parsto kilometara sve jedno... zato razmisli još jednom prije nego odeš na neki parti.