piaggio medley 150 review by liberty

Hvala vam dečki na odgovorima. Jučer sam ga preuzeo iz servisa. Je istina je da guma nije dobro sjela na felgu, to su ispravili i još su mi je izbalansirali, dobio nove utege na volanu tak da sad skuter ide ko violina. I ono kaj se čulo dole negdje kod motora, i to se ublažilo. Ne znam kaj je to točno bilo, jer moj serviser koji je radio na medleyu nije bio u tom trenu u servisu kada sam ga preuzeo, već njegov kolega.
No ja sam naručio još i orginalni kofer i kratki vizir. Ja jednostavno ne kužim kak more neka ozbiljna moto firma poput piaggio takav vizir prodavat. To je užas. Na 45 km/h već počne udarat u glavu, kaciga šumi... dok sam došao doma glava me boljela. Jel vi možda znate dal bi se tu moglo nekaj popraviti da ne tuče direkt u kacigu, da stavim onaj mali nastavak kaj ide gore na vizir? Jer za par dana planiram s njim na more i jednostavno ću ga morati skinuti jer s takvim vizirom nemrem ići na more, prije ću ga putem bacit negdje u grabu nego doći do mora. Imao sam prošle godine royal enfielda himalayana koji je već imal ugrađeni mali vizir i bilo mi je ok se s njim voziti pa sam tako pomislio da bu i na skuteru.
 
Svaki vizir u kombinaciji sa drugom kacigom i različitom visinom vozača je priča za sebe. Mogao bi potrošiti jako puno novaca dok ne nađeš ono šta ti odgovara. Moja preporuka ti je da počneš koristiti čepiće za uši. Ja ih dugo godina stalno koristim i žao mi je šta ih nisam počeo koristiti još i prije. Odi u ljekarnu i pitaj ih ako imaju čepiće za uši, one za plivanje. Rebrasti su i jako dobro štite od buke, a najnormalnije možeš razgovarati sa njima. Ja čak imam interkom u kacigi i najnormalnije pričam na telefon dok su mi čepići u ušima. :)
Kod nas dođu nekih 3€ za jedan par, a na aliexpressu ćeš dobiti barem 10 pari za te novce.. ali ako je hića trk u ljekarnu!
Sretno! :)
 
koliko bi mogao dobiti za medley 150 sport 2018, crvena mat boja sa crnim felgama. ima 7000km. prosle god napravio 1000km mozda, stoji u garaži, odrađena dva servisa promjene ulja i filtera. nikad padano, prvo vlasnik.
Ne znam kako se krecu cijene u HR al ja sam svog u BiH prodao prije 7 dana za 2550Eura. Kupljen u oktobru 2018 a 2017 godiste je proizvodnja,nikad padano sa 25000km na satu i frisko uradjenim veliim servisom i novim gumama. Malossi vizir i Givi 27L kofer.

Kupio sam Beverly 300 HPE isto nov kao i sto sam kupio medleya. Bev je super,jak i udoban ali nije ugladjen kao medley na brzinama do 50-60.
 
Pozz ekipa, evo da se javim nakon jedno 5 godina lmao. Još drljam sa Medleyem okolo, prešao 24K u 6 godina. Ništa bitno se na tom motoru nije dogodilo, jedino što me nervira proklizavanje i škripanje, brijem kvačila, čini mi se da je netko već rekao da je to mana Medleya. Najveći kvar mi je sic koji je počeo upravo pucati na proštepanom spoju. E sad, budući imam iskustva sa krpanjem opreme za ronjenje, mislio sam provući malo plastičnog konca, zategnuti i onda to namazati crnim neoprenskim ljepilom za ronilačka odijela, ima li tko bolju ideju? Osim sica, što se tiče servisa ušao sam u zamjenu remena i klizača, pa me zanima ima li smisla sam mijenjati remen i klizače, i gdje uopće mogu kupiti rezervne dijelove za Medleya, u Splitu?
Slika napuknutog sica u prilogu. Pozz iz sunčanog Splita :)
 

Attachments

  • 0000 puknuti sic print 2.jpg
    0000 puknuti sic print 2.jpg
    486.2 KB · Views: 0
Najvjerojatnije jest, ali nije to neka za...bancija !
Ae, kuratz nije zaiebancija, ima 740 klamerica ispod lmao. Ništa, sad sam na vikendici, već sam spremio najlonski konac i neoprensko lipilo, pa sutra ide šivanje i lijepljenje direkt na sicu, bez vađenja klamerica. Mislim, čak i da povadim te klamerice morao bi nać nešto s čime ću to zaklamat nazad, pretpostavjam da uredska klamerica nije za to lol.