strasilo Motorator May 19, 2015 #3 sreća pa po tunelima ima svjetla, nema vode i nema lakat zavoj u sred tunela..
niksa05 Well-known member May 19, 2015 #4 cesta je prva liga pao je dogovor da u 7 mjesecu idemo opet jer cesta preko Durmitora još nije bila otvorena
cesta je prva liga pao je dogovor da u 7 mjesecu idemo opet jer cesta preko Durmitora još nije bila otvorena
maredo Well-known member Oct 7, 2015 #6 stalker said: Odlično. Stavljam na listu budućih destinacija. Click to expand... Više nego odlično, odradili tu rutu 2012. nas trojica na Beverlyima 250...sad je plan motorima ali produžiti do Ohrida pa preko Srbije doma..
stalker said: Odlično. Stavljam na listu budućih destinacija. Click to expand... Više nego odlično, odradili tu rutu 2012. nas trojica na Beverlyima 250...sad je plan motorima ali produžiti do Ohrida pa preko Srbije doma..
niksa05 Well-known member Oct 7, 2015 #7 stalker said: Odlično. Stavljam na listu budućih destinacija. Click to expand... newbe se vraca sa broda oko 20-og pa te zovemo da ideš sa nama ako prognoza bude dobra jer mi se po kiši ne ide gore
stalker said: Odlično. Stavljam na listu budućih destinacija. Click to expand... newbe se vraca sa broda oko 20-og pa te zovemo da ideš sa nama ako prognoza bude dobra jer mi se po kiši ne ide gore
s2r Well-known member Oct 7, 2015 #8 Svako sam ljeto gore zadnjih par godina, bar tri dana. Odlicno mjesto. Vjerovatno ti je Cukrov vec i prepricavao zgode. Rafting pod must!
Svako sam ljeto gore zadnjih par godina, bar tri dana. Odlicno mjesto. Vjerovatno ti je Cukrov vec i prepricavao zgode. Rafting pod must!