Prvi put na proljeće kad sam doletio bez da sam znao, sam mislio da mi se felga odvidala
Ja se od sad vozin samo iz pravca moscenicke pa na vozilici preko ucke doma da izbjegnem ove objesne bajkere jer sad ne mogu jurcati, a bilo je i vrijeme 🤣Iz smjera Ri prema Istri je ok,u kontra smjeru je katastrofa
Osnovni element :Koji to elementi čine tu vašu "zanimljivost ceste" i u čemu je ista toliko sada uništena da je - kada vas čovjek sluša - maltene neiskoristiva??
Ja više ni ne idem u tom smjeru,previše gužve da bi se došlo do plominke,onda je i ona prepuna prometa i onda još te zmijice su kao šećer na kraju.Ja se od sad vozin samo iz pravca moscenicke pa na vozilici preko ucke doma da izbjegnem ove objesne bajkere jer sad ne mogu jurcati, a bilo je i vrijeme 🤣
Zanimljivost su zavoji iznad mora.
Sad je puna katranskih zmija pa nije bas za ležat u zavoju ko prije....
Ja sam prosao 100 puta i sporo i malo brze jedino sad po ljeti mi nije neki gust radi guzve i turista, topline... Rade upalim motor i odem po Cicariji djir od Bresta pod Učkom do Jelovica pa natrag na Buzet. Nema prometa i par stupnjeva je hladnije nego uz obalu. Taman za poslje posla sat,dva prije zalaska sunca za se rashladiti dok na Plominu grije 30c...Pa sumnjam da ti pozicija iznad mora puno znači ako ležiš po zavojima.... možda sada više poklanjate pažnje prirodi i ljepotama...
Lako ti s onim tvojim kozletom........a kamo ću ja po Ćićariji s onom mojom kravicom 🐮Ja sam prosao 100 puta i sporo i malo brze jedino sad po ljeti mi nije neki gust radi guzve i turista, topline... Rade upalim motor i odem po Cicariji djir od Bresta pod Učkom do Jelovica pa natrag na Buzet. Nema prometa i par stupnjeva je hladnije nego uz obalu. Taman za poslje posla sat,dva prije zalaska sunca za se rashladiti dok na Plominu grije 30c...
Prvi put na proljeće kad sam doletio bez da sam znao, sam mislio da mi se felga odvidala
Mahni Mody ako je vidiš, jer ona koristi istu cestu, ali u suprotnom smjeruJa se od sad vozin samo iz pravca moscenicke pa na vozilici preko ucke doma da izbjegnem ove objesne bajkere jer sad ne mogu jurcati, a bilo je i vrijeme 🤣
Izgldda da što smo se ganjali, ganjali i to je za Plominku to.. sad ako mogu, idem južnije 🙃Mahni Mody ako je vidiš, jer ona koristi istu cestu, ali u suprotnom smjeru...bit će. već odavno izbjegava divljake
Uh, dobro je...ja sam se pobojao da nije do godina (mojih, naravno)...Izgldda da što smo se ganjali, ganjali i to je za Plominku to.. sad ako mogu, idem južnije 🙃
Idem i ja........i to odmah sutra 😁.Izgldda da što smo se ganjali, ganjali i to je za Plominku to.. sad ako mogu, idem južnije 🙃
Što bi se ti ganjao,...Idem i ja........i to odmah sutra 😁.
Tko je za? 👂👂👂
Ča se goniš?Idem i ja........i to odmah sutra 😁.
Tko je za? 👂👂👂
Aaaahhhhh. Neman ja baš neke alatke za ganjanje i gonjenje 😁.Ča se goniš?![]()
Aaaahhhhh. Neman ja baš neke alatke za ganjanje i gonjenje 😁.
Negoooooo....gre ki sutra prema jugu?