Plominka!!!

ktm08

Well-known member
Plominka

2emizk9.jpg








U kojoj je fazi obnova ceste Vozilići-Plomin-Brseč?
 
nije blato al je šoder, ma može se proći bez problema jedino ako ti nije žao da ti se malo bike ne uprlja  (y)
 
Ma znam da se može,zadnji put bio prije mjesec dana.Nego dali se šta miče,rečeno je bilo zgotovit do 15.06.,pa nije.Ko je zadnji prošao,jeli ima novog asfalta ili je još sve raskopano?
 
Ja sam zadnji put bio tamo prije dva tjedna. I inace cesto prolazim tuda, pa sam imao priliku vidjeti kako su radovi tekli.
Konacno su pozurili s radovima, i ima sve manje makadama. Mislim da je sad vec "podnosljivo".
Samo pomalo od Vozilici dok ne dođes do Zagorja, jer iako su stavili asfalt, desi se da jos ima sljunka/bagera/kamenja po cesti, posto jos nisu gotovi, tocnije nisu bili prije dva tjedna, neznam kako je sada.

(y)
 
Je, je, sve već navedeno; samo bi nadodao da ima još par semafora. Ali po onom dijelu od Zagorja pa do skretanja za trajekt, ne bi rekao da će to biti zgotovljeno tako uskoro, jer tamo još nisu ni rubnjaci postavljeni, tako da, ...
A kad misle sve skupa završiti, ne bih znao, ima tamo još posla  :?
 
smarty said:
Je, je, sve već navedeno; samo bi nadodao da ima još par semafora. Ali po onom dijelu od Zagorja pa do skretanja za trajekt, ne bi rekao da će to biti zgotovljeno tako uskoro, jer tamo još nisu ni rubnjaci postavljeni, tako da, ...
A kad misle sve skupa završiti, ne bih znao, ima tamo još posla  :?

Da, asfalt je skoro gotov, ali dok sve bude gotovo, kompletna infrastruktura, potrajati ces jos, nazalost (odmorista, horizontalna i vertikalna signalizacija, itd itd).


(y)
 
E ovako, danas popodne sam prosao onuda. (y)

Dio kroz Vozilice, pa gotovo do mjesta Plomin je asfaltiran. Onda ima jedno 200 metara makadama (u kombinaciji sa danasnjom kisom = blato do koljena), pa od Plomina skoro do Zagorja je super ako izuzmemo jos jedno 300-400 metara "hard-enduro" :LOL: voznje (zbog kise i blata) neposredno prije Zagorja, i ja mislim jos jedno 50 metara par km ranije.

Znaci - asfaltirano je 90% dionice.

Okolna infrastruktura jos nije ni blizu gotova, ali glavno da je asfalt tu, za drugo - bit ce s vremenom.

Semafori: jedan koji je u funkciji (prilicno dugo "drzi") i jos par koji samo "blinkaju" zuto, znaci - solidno.

Također, toplo preporucam da se svi strpe sa "sportskom" voznjom na dionici Vozilici-Zagorje, jer, iako je asfalt prisutan 90%, jos uvijek su u toku radovi, sto znaci da vas iza zavoja moze cekati svasta - bager, kamenje, blato, itd. Također, na par mjesta u traci koja se vraca prema Puli neugodno vire sahtovi (jos trebaju staviti finalni sloj asfalta na cijeloj dionici - bit' ce hrapavo, gotovo kao na magistrali, ako sam dobro nacuo :misli: ).

Sretan put svima! (y)
 
Pošto neki pitaju više informacija o kameri:
http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/action-sports-helmet-camera-30fps/
Sa ovog linka sam naručio cam.Došla za 25 dana,oko 37€ sa poštarinom.Dodatno trebate SD memorijsku karticu(barem 2Gb)i dvije baterije.Ne očekujte nešto super,ali za tu lovu je OK!To je inače kamera za na kacigu(više za avanturističke sportove).Malo mi djeluje slabašan poklopac za baterije pa treba pažljivo rukovati njime.Cam.nema zaštitu objektiva pa sam to riješio tako da sam zalijepio silikonom stakalce  kao zaštitu od muha(staklo skinuto sa glave osigurača taman odgovara).