Plominka!!!

Gdje ste svi
IMG_20220623_105608.jpg
 
Jučer ujutro sam iskoristio vožnju. Šteta malo sam zaspao, pa nisam stigao napraviti potpuni đir.
Ako imam 2 sata vremena, vozim u jednom smjeru 1 sat i nazad.
 
Zamrla nam je tema, a svaku večer se ispijaju kave na zidiću. :mrgreen: Postali smo kao ona ekipa ispred lokalnog dućana, samo sa motorima. :ROFLMAO:

Nema se više šta ni slikat. Pa ni gume. :ROFLMAO:

U subotu smo za promjenu popili jutarnji kafe ravno u 7 ujutro na zidiću. Pa dalje kroz Gorski Kotar, do Željave. Onog mikro asfalta oko Fužina, Delnica, sam i doma donio. :rolleyes:

QzcyYajl.jpg


hcgza30.jpg


IcpDRRW.jpg


HnTAbAxl.jpg
gvyfIYdl.jpg


0M8EDRf.jpg


Ogf9YhQ.jpg


lF61H8s.jpg


OCHDPR0.jpg


HjgHdW6.jpg


8dMCS5b.jpg


fBaF1Ys.jpg


L7g52Wf.jpg


1v6dEa0.jpg


8y79j1f.jpg


tUcpCfe.jpg


0zYZ8ua.jpg


U9pX6fh.jpg


kJXNNZPl.jpg


7HlQssk.jpg


...
 
@biker4life "Zamrla nam je tema, a svaku večer se ispijaju kave na zidiću."

Pa se pitam što taj pojam "Plominka" onda znači...??

Ako je to cesta, i to ne baš prekratka ili prejednostavna, onda je tema cijela ta prometnica, no na žalost ista je je svela na kenjkanje o kavi i sjedenje na zidiću i slikanju trenutnog stanja parkirališta Flanone (kao da je taj hotel jedina stvar koja je važna i kao da je taj hotel u biti "Plominka"...), kao da to nekoga zanima - osim onih koji će biti happy jer je njihov motor slučajno slikao i ulovio na fotki netko drugi, a ne oni sami...

Zašto se ne piše o Plominki kao cesti i dionici (sa svim tim vašim valjda velikim iskustvima kada ste tamo skoro inventar), sa svim prednostima i manama, sa opasnim točkama, sa lošim iskustvima na pojedinim dijelovima, sa opisom asfalta, oštećenja, događaja na njoj, sa svime što bi nekome tko nije baš svaki dan na Plominki - ili još nije ni bio nikad - bilo od nekakve koristi, a ne samo izdrkavanja uvijek istih kadrova kave, računa, parkinga i vidikovca bez ikakve svrhe, pameti i koristi?
 
  • Haha
Reactions: biker4life
Pa na početku je znak "Zahtjevna dionica za motocikliste", to je dovoljno za ove koji prvi puta dolaze da odmah iz toga sve isčitaju, a dionica je toliko dugačka da kad ju prođu prvi put nakon tog znak, zapamte zavoje, putanje i crne točke, mogu odmah ponovit dionicu još 2x gore dole i neće napravit 100km