Pozdrav svima - friški vozač Pending

ko ovdje koga...
 
ok, zahvaljujem oboje na info, nisam znala da je razlika u težini baš toliko neprimjetna i neznačajna.

Šta je najbolje, mislim da sam čitala tu temu kao gost prije cca dva mjeseca i baš razgovarala sa dečkom i rekla mu da sam skužila da je hard enduro ono šta meni treba ali smo u razgovoru ostali na croserima...dopustila sam da me odgovori od endura haha. Ni on ni ja nemamo motore, gledamo kupiti oboje.

Ima li neki hard enduro brand ili model kojeg bi rado preporučili ili da samo gledam stanje motora?
Imate li možda neku stranicu koju bi bi mogla još proučiti? Naći ću ja svakako nešto ali jako cijenim iskusnije odabire

PS u biti sad kad pogledam razliku crossa i hard enduro i pogledam motore koje sam gledala, gledala sam hard enduro samo što ih očito krivo zovem... brainstormam po informacijama u zadnje vrijeme...
PS 0.2... gledam na talijanskim stranicama i njima su hard enduro motori pod motocross...
Gledaj Husqvarnu, KTM pa onda Beta, GasGas, Sherco... Japanci su skuplji za odrzavanje. Ima kod tebe dosta endurasa, sigurno netko moze pomoci.
Talijanima je sve fuoristrada, modeli se razlikuju po oznakama, Husq gledas FE, KTM EXC....
 
  • Like
Reactions: TaZu
Taman vidio Hondu crf 300
Lijepo izgleda
Screenshot_2024-04-02-15-24-14-16_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
 
  • Like
Reactions: diesel power
Baš me iskreno zanima šta je vama majmunima tako smješno? to što netko, povrh svega žensko, uči o motorima pa zbog znanja koje je skupila u samo 2 mjeseca ima očite rupe onima koji se godinama bave time. ili vam je smješna hrabrost što uopće pitam u ovakvoj zajednici gdje je već sama pretpostavka da ću biti ismijana. Dao bog da vam djecu braću unuke i nećake netko tako ismijavao o ljubavi koju goje a nisu u okruženju da u istoj ljubavi uživaju i dao bog da izgubili interes jer im se neki emocionalno nezreli majmuni rugaju. Ja niti nemam oca više da ga pitam takve stvari, da učim s njim, a dok je bio živ je prenio tu ljubav meni. Sada kada sam financijski sposobna i stabilna, planiram tu ljubav realizirati. Nemam društvo koje se bavi time, ne poznajem enduraše po Istri, nemam zajednicu na koju se mogu osloniti po ovom pitanju. Čitam i učim, na raznim stranicama pa tako i ovdje. Ali ne, ne može žena nešto pitati da se ne nađu muški glupani koji će se praviti pametni jer zapravo biti pametni ne znaju.
Hvala Bošku što mi je napisao za nastavke u nazivima, pomoglo mi je da mi se poslože kockice informacija, i ovih par sa stvarnim savjetima.
A vama ostalima dao bog da izgorila brtva glave i zaribao motor na najdražem vozilu koje posjedujete.
 
Dobro dosla na forum , ne obaziri se na jarane i vozi sto te volja i sretno! :)
 
Mislim da je ovo neki Mixser...