PRAVILA FORUMA Pending

Status
Not open for further replies.

Bandit

Administrator
Poštovani korisnici motori.hr foruma,
forum motori.hr postoji vec dugi niz godina i funkcionira prema postavljenim pravila kako bi korištenje foruma svima bilo ugodno i zabavno i edukativno. Molimo vas da pročitate osnovne smjernice u nastavku i držite se istih prilikom korištenja foruma.

Pravila foruma

Predstavljanje korisnika, profil korisnika

U predstavljanju možete navesti svoje ime, čime se bavite, koliko imate godina, koji motor vozite... Forma nije striktno određena, moderatori zadržavaju pravo odluke da li je predstavljanje u skladu s pravilima. Ukoliko to nije slučaj, isto se briše a korisnik je dužan ponoviti predstavljanje.
Prilikom popunjavanja profila i upotrebe vlastitog avatara, molimo da se posebno pripazi da avatari, potpisi i sl. nisu uvredljivog karaktera ili eksplicitnog sadržaja te da su u skladu sa zakonima u RH. Za potpis koristite isključivo kratku formu, manji font i crnu boju.

Otvaranje novih tema, odgovaranje u postojećima
Korisnici moraju teme otvarati po tematskim forumima. Ukoliko slučajno pogriješe, moderator ili administrator bez upozorenja će temu preseliti u za to predviđen forum. Molimo pregledajte forum i koristite tražilicu kako se ne bi određene teme ponavljale u više navrata. Učestale teme sa istom ili sličnom tematikom biti će obrisane ili zaključane bez najave, ovisno o odluci moderatora.
Poruke/postovi moraju biti on-topic. Svaki off-topic će se brisati bez upozorenja, a korisnik može biti upozoren ili će mu se onemogućiti pristup forumu.

„BIRTIJA“ je jedini podforum u kojem teme nisu vezane isključivo uz motocikle. U tom forumu moguće je otvarati i/ili komentirati teme vezane uz bilo koji dio našeg života.

U slučaju bilo kakve povrede pravila foruma moderatori i administratori mogu vam bez dodatnih objašnjenja obrisati postove, poslati opomenu, zabraniti pristup forumu na kraće ili duže razdoblje te u konačnici obrisati korisnički račun. Ostali članovi foruma u slučaju primijećene nepravilnosti mogu poslati prijavu moderatoru/administratoru.

Za sva pitanja, kritike i nejasnoće korisnici se služe forumom „Pitanja, komentari i obavijesti vezane za stranicu i forum“.

motori.hr team
 
Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.