PRAVILA PODFORUMA

Status
Not open for further replies.

biker4life

Motorator
Kako je tema "Maxi scooter & friends club meeting point" prilicno duga i sadrzajna (u najmanju ruku), te samim time podosta nepregledna, predlažem da ju koristite iskljucivo za dogovore vasih voznji, dok za slike i izvjestaje iz vasih voznji možete otvoriti novu temu, adekvatnog naslova, sa vasim textom i slikama.

Misljenja sam da ce ovaj nacin izvjescivanja sa voznji/druzenja biti puno pregledniji, te novim, a i sadasnjim korisnicima puno jednostavniji za snalazenje te pregledavanje slika sa određenih voznji.

Ukoliko se radi o kakvom vecem okupljanju, ili vaznijem događaju, nakon konzultacija sa kolegama moderatorima, mozemo se dogovoriti da temu okacimo kao "sticky" radi bolje uocljivosti i veceg odaziva.

"Regionalne" teme (tipa "ST...", "ZG ekipa" i sl.) se nešto umjerenije moderiraju, a iste možete koristiti i za dogovore, slike, itd., na isti način na koji je to regulirano i u podforumu "MOTORI => Putovanja => Jednodvenevne vožnje i druženja".

Za sve nejasnoce nakon procitanih svih pravila i smjernica, ukoliko nesto nije jasno ili vam je potrebna kakva pomoc, mozete se obratiti bilo kome od moderatora u ovome podforumu na PP (DannyGhost, Biker4life).

Zahvaljujem.
 
Status
Not open for further replies.