Preporuke za ovlasteni Honda servis u Splitu

Mislim da je jedini ovlašteni Šago, a njemu Ogi servisira. Ja ima jedan kratak razgovor sa Ogijem, skužia da bi on rado šiša ovce i otad sam servisiran više manje sve na motoru.
 
Šago sređuje radionu, mislim da će ubrzo biti gotova.

Za njega će raditi Frane, koji je mlad i odličan majstor.

Mislim da je prostor gotov ubrzo, pa ćete i više saznati.
 
Da trenutno je jedini ovlasteni u Splitu Moto Ogi. Ja sam također jako zadovoljan sa njim, za svaku preporuku.
A kako je Nero napisao Sago sredjiva radionu, virujem da ce uskoro biti sve gotovo pa eto imas i tu opciju. Franu znam, super momak ali nije mi nikada nista radija po motoru tako da ne mogu nista reci oko toga.
 
Frane Honde obožava i odlično poznaje.

U Šaginu politiku neću ulazit, ali za Franu znam da će sve biti odrađeno kako spada. On mi je radio generalku na dva enduro motora (jer Jukić to ne radi :D ) i tu je sve odrađeno maksimalno korektno. Oba još uvijek voze :D :D :D

Privatno smo dobri, pa često budem u njegovoj garaži, ima popriličnu količinu znanja, tako da ne sumnjam da će Honda imati super servis.
 
To je honda.
Koliko bi ih tribalo bit?

😁
 
Znate nekoga koga bi preporučili za servis Gold Winga?
Koji model.Ako je 1800 6 cyl nije za svakog.Samo za znalce jer jednom kad počne radit nema kraja.Samo jako iskusnima u ruke. (y)
 
Koji model.Ako je 1800 6 cyl nije za svakog.Samo za znalce jer jednom kad počne radit nema kraja.Samo jako iskusnima u ruke. (y)
Baš taj, 1800, 6 cil.
Ideja je bila servisirati u Sloveniji, ali korona sve sjebala.
Pa se traži neki dobar serviser za njih u Hrvatskoj.
 
@ marac_zg: Sekol (cuo jako dobre stvari) i Viktor (ja zadovoljan, drugi nisu). ;)
 
Baš taj, 1800, 6 cil.
Ideja je bila servisirati u Sloveniji, ali korona sve sjebala.
Pa se traži neki dobar serviser za njih u Hrvatskoj.
Napisa san ti samo zato jer san jednu radija ovo lito.14 700 kn djelova ,šta getriba , šta razvodni lanci, ležajevi od klipnjača ,prstenovi itd.Pisalo je da ima ,na km satu,154 000 al nisan uvjeren u to jer ti motori ,obično ,nemaju ništa prije 300 000.Ovaj je bija loše održavan,vidilo se iz priloženog.Još jedna stvar koja ti može bit korisna je ta da smo provali nabavljat djelove po cilom svitu nebi li nam ispalo jeftinije al na kraju sam odlučio uzet sve u Top Moto.Ispalo jeftinije a i bolje je dat našima nego tamo nekom unaprid uplačivat pa možda dobit tikulu umisto djelova.Največi je to posal u mojoj dugoj karijeri moto mehaničara.Doduše tebi triba samo servis al opet triba vidit koliko ima km.Imaju i jedan problem a to ču ti reč ako te bude baš interesiralo ukoliko motor proizvodi čudan zvuk sa live strane.