koss
Well-known member
Nije ni Alfa 😂😂Ajde, nije baš Magneti Marelli mlada firma..Valjda su nešto naučili u ovih 100tinjak godina 😉..
Nije ni Alfa 😂😂Ajde, nije baš Magneti Marelli mlada firma..Valjda su nešto naučili u ovih 100tinjak godina 😉..
Nije to ista klasa...Ovo je nova klasa micro e-auta koja je već osvojila velike gradive po Eu..Izgledaju futuristički.. Jasno mi je da ni ne mogu biti jeftiniji ali stvarno ne znam kako to može proći pored twinga ili dacije spring, koji su realno za ovo ozbiljni auti.
Nije to ista klasa...Ovo je nova klasa micro e-auta koja je već osvojila velike gradive po Eu..
Jedini "ozbiljan" konkurent mu je Smart Fortwo, ali će cijenom biti udaljeni svjetlosnu godinu...
Smart ima snažniji motor i veću brzinu za 30 km/h, ali i isti doseg od 150 km...
XEV XOYO je klasa za sebe..
Puni se 3,5 sata na kućnu utičnicu, a na javnu punionicu i krače. Postoji i mogučnist zamjene baterija u 5 minuta ..
Baterije su mu puno jeftinije, a rok trajanja im je cca 300.000 km. Više nego dovoljno..
Bit će prvi put izložen u javnosti u Hr, ovog vikenda u splitskom City Centru One.
Mislim da će danas ili sutra biti gotov cijenik, pa ću ga staviti tu..To radi drugi odjel u firmi..I koja je cijena ?
A slušam je, moram...Koja bi me trpila osim nje..😁Lipo slusaj gospoju sta kaze jer je pametnija od tebe a ti si jos ruzan i celav
Nego jeli sada formirana cijena i koliko se za pilu triba cekati ?
Ovako bi moga jednog trgnit i doslovno ga punit ispod ponistre
Samo sam ih predstavio, pošto ih naša firma uvozi. Vjerujem da je ljudima interesantno. Ne namjeravam više pisati o njima tu. Ukoliko nekog nešto interesira, može na ppelektrični bicikli imaju dva točka pa ima neke poveznice, ali nije mi jasno kakve ovo ima veze s motorima![]()
Ovo je prihvatljivoSamo sam ih predstavio, pošto ih naša firma uvozi. Vjerujem da je ljudima interesantno. Ne namjeravam više pisati o njima tu. Ukoliko nekog nešto interesira, može na pp...