Prvi HD topic :)

Meni je zelja imati Road Kinga M8 u black editionu. Ali to jedino ako se nade kakva ostavinska jer drugacije ne mogu xD
 
  • Haha
Reactions: El Mravac
Dječački mokri snovi...

413434.jpg


:mrgreen:
 
Night Road je perverzija od motora za gledat , sjest na njega i upaliti ga. Dosta me razočarao kada sam ga vozio, očekivao sam puno više. što se tiče snage posebno. Ali da bi ga svejedno volio ugostiti u garaži bi.
Meni osobno je 48 najljepši HD i ozbiljno sam ga razmišljao kupiti. Uz par sitnih dodataka bio bi moj idelani HD.
 
Danas je ispred Harley bio jedan lijepi motor, vidio sam ga samo u prolazu. Dva sata kasnije naletio na taj ili sličan u gradu. Fakat super izgleda, bež boje, piše Moto Guzzi. :mrgreen:
 
  • Like
Reactions: pivko11
Mali smo ali da baš nema nekog jačeg dilera koji bi pokrio cijelu regiju nije mi baš jasno jer ako su ovi do sad egzistirali onda ne vidim razlog da neće i dalje, osim ako cijeli Harley ne umre. I ova priča oko zadržavanja servisa je besmislena, ako nemaš prodaju onda je to šta, neko umjetno održavanje na životu i uzimanje par kuna dok ne krepa prirodnom smrću. Obaveze prema kupcu su moralne naravi, iza garancija stoji tvornica a ne diler. Ne znam, nemam neke insajderske info pa da se događa nešto što ne znam ali ovo sve mi nema smisla.
 
Necu reci da je tajkun ali da je pametan i sposoban, sigurno je. Krenuo je u to iz entuzijazma a ne iz potrebe i bas zato mislim da nije netko tko ce se zadovoljiti mrvicama.
 
Prelazi HD uskoro samo na struju, a balkansko mu tržište ni do sad nije bilo osobito važno, pa su procjenili da im u bližoj budučnosti tu nema kruha. Mnogo brže nego što mislimo će i ostali proizvođači preći na struju, sviđalo se to nama ili ne.
 
  • Like
Reactions: Kawah